ЛЕ: Премијера црно-бијелих у Хумској...

Видећемо нови Партизан.  Фудбалери Партизана играју од 20:30 против Рудара из Пљеваља, реванш меч првог кола квалификација за Лигу Европе.

Фудбал 19.07.2018 | 12:45
ЛЕ: Премијера црно-бијелих у Хумској...
Црно-бели су пре седам дана победили у Никшићу са убедљивих 3:0, па би дуел у Хумској требало да буде формалност за српски тим.

Ипак, меч са Рударом биће ипак битан за Партизан, јер ће тренер Мирослав Ђукић буквално представити нови тим који би требало да врати титулу у Хумску.

Претходих дана Партизан су напустила двојица прошле сезоне стандардних првотимаца, штопер Милан Митровић и везиста Марко Јевтовић, док се повредио Немања Николић. 

То ће значајно да утиче на састав екипе у реваншу против Рудара, а у њој би требало да се нађу три момка која су стигла овог лета уз нови-стари тандем задњих везних.

На голу Партизана очекује се репрезентативац Владимир Стојковић, а испред њега квартет Шеховић-Марковић-Валијенте-Енаке. 

Кључни део тима у средини требало би да буде тандем Пантић-Здјелар, по боковима се очекују продори Суме и Тошића, а у нападу би Ђукић могао да окуша са двојицом нападача, Ожеговићем и Гомешом. 

Док буде "одрађивао" преосталих 90 минута против Рудара, Партизан ће већ да зна шта га очекује у наредној рунди. 

У Павлодару од 17 часова играју казахстански Иртиш и литвански Тракај. У првој утакмици није било голова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар