LE: Premijera crno-bijelih u Humskoj...

Videćemo novi Partizan.  Fudbaleri Partizana igraju od 20:30 protiv Rudara iz Pljevalja, revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbal 19.07.2018 | 12:45
LE: Premijera crno-bijelih u Humskoj...
Crno-beli su pre sedam dana pobedili u Nikšiću sa ubedljivih 3:0, pa bi duel u Humskoj trebalo da bude formalnost za srpski tim.

Ipak, meč sa Rudarom biće ipak bitan za Partizan, jer će trener Miroslav Đukić bukvalno predstaviti novi tim koji bi trebalo da vrati titulu u Humsku.

Prethodih dana Partizan su napustila dvojica prošle sezone standardnih prvotimaca, štoper Milan Mitrović i vezista Marko Jevtović, dok se povredio Nemanja Nikolić. 

To će značajno da utiče na sastav ekipe u revanšu protiv Rudara, a u njoj bi trebalo da se nađu tri momka koja su stigla ovog leta uz novi-stari tandem zadnjih veznih.

Na golu Partizana očekuje se reprezentativac Vladimir Stojković, a ispred njega kvartet Šehović-Marković-Valijente-Enake. 

Ključni deo tima u sredini trebalo bi da bude tandem Pantić-Zdjelar, po bokovima se očekuju prodori Sume i Tošića, a u napadu bi Đukić mogao da okuša sa dvojicom napadača, Ožegovićem i Gomešom. 

Dok bude "odrađivao" preostalih 90 minuta protiv Rudara, Partizan će već da zna šta ga očekuje u narednoj rundi. 

U Pavlodaru od 17 časova igraju kazahstanski Irtiš i litvanski Trakaj. U prvoj utakmici nije bilo golova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar