ПСЖ и Барселона баш не могу да се смисле...!

Свеци кваре Каталонцима још један велики посао! Велико ривалство се наставља. . .

Фудбал 20.07.2018 | 15:00
ПСЖ и Барселона баш не могу да се смисле...!
Пари Сен Жермен је стао на жуљ Барселони по ко зна који пут у последњих неколико прелазних рокова. Још од Тијага Силве, касније Маркињоса, па прича са Вератијем и Нејмаром, ПСЖ и Барселона константно ратују на фудбалској пијаци. Односе два клуба су додатно погоршали они мечеви претпорошле сезоне у Лиги шампиона и чудесни преокрет на Камп Ноу који Насер Ал Келаифи још не може да заборави...

Овог лета су им се путеви већ неколико пута укрстили, а сада је француски клуб решио да Барси „скине“ мету коју је дуго циљала – Френкија де Јонга.

Талентовани везиста Ајакса је дуже од годину дана играч у фокусу Барселоне, а каталонски клуб је већ слао две понуде које су глатко одбијене у Амстердаму. Ајакс се чврсто стајао са ставом да Де Јонг овог лета није на продају и Овермарс је поручио бившем клубу да дођу следећег лета одредвиши цену од 50.000.000 евра.

Ипак, последњих дана су почели да стичу сигнали да би Ајакс можда ипак био расположен да прича сада о трансферу. Барсин план је био да га капарише и доведе га наредног лета као замену за Ракитића у перспективи. А цена би била мање од 50.000.00 евра...

И таман када су у Каталонији почели задовољно да трљају рукје, испречио се ПСЖ. Његов директор АнтероЕнрике се данас састао са Де Јонговом менаџером Алијем Дурсуном и саопштио му да је клуб из Града светлости заинтересован за младог Холанђанина.

Каталонци се надају да ће и играч одиграти своју улогу јер је велики навијач Барселоне и жели да игра са идолом Месијем. Ипак, ако ПСЖ достави понуду која се не одбија, Блауграна би могла доживи још један пораз од Светаца на фудбалској пијаци.

Наравно, ПСЖ не тражи Де Јонга само да би напакостио Барси већ му је неопходно појачање у везном реду. Опције су и Нголо Канте, Јулијан вајгл, Сергеј Милинковић Савић... Неко од њих би требало да буде највећа куповина Пари Сен Жермена овог лета.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар