Кокошков чува НБА Бјелицу!

Или врела Аризона или хладна Русија. . .

Кошарка 20.07.2018 | 09:30
Кокошков чува НБА Бјелицу!
Филалделфија се чинила као сигурна дестинација, али је Немања Бјелица ставио породицу на прво место иодлучио да одбије Сиксерсе што су многи протумачили као жељу 30-годишњег универзалца да се врати у Европу. Међутим, чини се да је останак у НБА лиги и даље могућ, само што наравно Филаделфија више није опција.

Сад је избор: врела Аризона или хладна Русија? Специјализовани кошаркашки портал Еурохоопс пише наиме да је српски тренер Игор Кокошков, нови шеф струке Финикса, врло рад да Бјелици понуди останак у НБА лиги. Можда и дугорочни уговор наспрам једногодишњег који је на сто ставила Филаделфија?

Друга опција се мање више зна, не зато што цуре информације, већ зато што ретко ко у Европи има довољно новца да плати Бјелицу. Московски ЦСКА Димитрија Итудиса мога би да поднесе толики издатак, па се сматра да је европски фаворит за потпис српског репрезентативца мада се помињао и Фенербахче,

Кокошков пак покушава да убеди Бјелицу да му је, иако тржиште овог лета није тако добро, најпаметније да остане у НБА лиги. Следећег лета биће боље – тржиште ће се отворити. Сада је најбитније само да се опстане у НБА лиги. Финикс би могао да буде излаз. Наводно, Кокошков и Бјелица су већ разговарали. Све би требало да буде јасније у наредних неколико сати. Бјелица се пита.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар