Kokoškov čuva NBA Bjelicu!

Ili vrela Arizona ili hladna Rusija. . .

Košarka 20.07.2018 | 09:30
Kokoškov čuva NBA Bjelicu!
Filaldelfija se činila kao sigurna destinacija, ali je Nemanja Bjelica stavio porodicu na prvo mesto iodlučio da odbije Sikserse što su mnogi protumačili kao želju 30-godišnjeg univerzalca da se vrati u Evropu. Međutim, čini se da je ostanak u NBA ligi i dalje moguć, samo što naravno Filadelfija više nije opcija.

Sad je izbor: vrela Arizona ili hladna Rusija? Specijalizovani košarkaški portal Eurohoops piše naime da je srpski trener Igor Kokoškov, novi šef struke Finiksa, vrlo rad da Bjelici ponudi ostanak u NBA ligi. Možda i dugoročni ugovor naspram jednogodišnjeg koji je na sto stavila Filadelfija?

Druga opcija se manje više zna, ne zato što cure informacije, već zato što retko ko u Evropi ima dovoljno novca da plati Bjelicu. Moskovski CSKA Dimitrija Itudisa moga bi da podnese toliki izdatak, pa se smatra da je evropski favorit za potpis srpskog reprezentativca mada se pominjao i Fenerbahče,

Kokoškov pak pokušava da ubedi Bjelicu da mu je, iako tržište ovog leta nije tako dobro, najpametnije da ostane u NBA ligi. Sledećeg leta biće bolje – tržište će se otvoriti. Sada je najbitnije samo da se opstane u NBA ligi. Finiks bi mogao da bude izlaz. Navodno, Kokoškov i Bjelica su već razgovarali. Sve bi trebalo da bude jasnije u narednih nekoliko sati. Bjelica se pita.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar