Алкантара би се радо вратио у Барсу!

Бајерн спреман да га пусти за 70. 000. 000 евра! Да ли су се склопиле коцкице да после пет година шпански везиста опет заузме место на Ноу Кампу?

Фудбал 20.07.2018 | 12:00
Алкантара би се радо вратио у Барсу!
Тијаго Алкантара налази се на излазним вратима Бајерна, а како прености каталонски Спорт, близак Барселони, жеља овог фудбалера је да опет обуче дрес гиганта са Ноу Кампа.

Нови тренер минхенског Бајерна Нико Ковач ставио је до знања управи да четворица играча могу на трансфер листу, а поред Алкантаре, ту се налазе Артуро Видал, Џером Боатен и Хуан Бернат.

Интересантно, у борби за Алкантарин потпис могли да би да гледамо Ел Класико дерби с обзиром на то да се овај фудбалер наводно налази на листи жеља тренера мадридског Реала Ђулена Лопетегија.

Тијаго је из Барселоне отишао у Бајерн пре пет година, али је имао доста проблема са повредама у минхенском клубу због чега је у поменутом периоду само у 67 лигашких мечева био стартер.

Немачки медији тврде да би Бајерн био спреман да прода шпанског фудбалера за суму од 70.000.000 евра. И то би био добар посао Бавараца с обзиром да су га у лето 2013. године платили Барселони око 25.000.000 европских новчаница.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар