Alkantara bi se rado vratio u Barsu!

Bajern spreman da ga pusti za 70. 000. 000 evra! Da li su se sklopile kockice da posle pet godina španski vezista opet zauzme mesto na Nou Kampu?

Fudbal 20.07.2018 | 12:00
Alkantara bi se rado vratio u Barsu!
Tijago Alkantara nalazi se na izlaznim vratima Bajerna, a kako prenosti katalonski Sport, blizak Barseloni, želja ovog fudbalera je da opet obuče dres giganta sa Nou Kampa.

Novi trener minhenskog Bajerna Niko Kovač stavio je do znanja upravi da četvorica igrača mogu na transfer listu, a pored Alkantare, tu se nalaze Arturo Vidal, Džerom Boaten i Huan Bernat.

Interesantno, u borbi za Alkantarin potpis mogli da bi da gledamo El Klasiko derbi s obzirom na to da se ovaj fudbaler navodno nalazi na listi želja trenera madridskog Reala Đulena Lopetegija.

Tijago je iz Barselone otišao u Bajern pre pet godina, ali je imao dosta problema sa povredama u minhenskom klubu zbog čega je u pomenutom periodu samo u 67 ligaških mečeva bio starter.

Nemački mediji tvrde da bi Bajern bio spreman da proda španskog fudbalera za sumu od 70.000.000 evra. I to bi bio dobar posao Bavaraca s obzirom da su ga u leto 2013. godine platili Barseloni oko 25.000.000 evropskih novčanica.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar