Рафа: Ривалство са Новаком? Не могу ја о томе...

Ђоковић и Надал састали су се 52. пута, највише у историји Опен ере и њихово ривалство је вероватно највеће икада, можда чак и у свим спортовима.

Тенис 19.07.2018 | 14:30
Рафа: Ривалство са Новаком? Не могу ја о томе...
Нестварна 52 дуела, 27 победа српског тенисера, а сваки је био бољи од претходног.

После дужег времена без спектакла, на какав смо навикли гледајући их годинама, Новак и Рафаел су опет одиграли онакав меч каквим су нас све размазили, а Србин је био бољи и касније постао и шампион Вимблдона.

Надал, са правом, каже да није на њему да прича о величини њиховог ривалства, као и о тзв. "великој четворци", јер је део управо тог ривалства.

"Не могу ја да причам о њему јер сам њега део. Замислите да дођем и кажем да је то фантастична ствар за тенис, не би вам звучало помало арогантно? Сви би требало да створе сопствено мишљење, шта год мислили. За мене увек важи то да вас најбољи играчи терају да подигнете ниво игре, ниво тениса и да се увек трудите да будете што бољи", изјавио је Надал.

Рафа је уједно на свом званичном Твитер профилу честитао Новаку на победи и имао поруку за све своје обожаватеље.

"Порука за моје пратиоце – хвала вам на подршци током Вимблдона. Шампион нисам могао бити ја, зато честитам Новаку. Већ сам се вратио кући и сада ћу мало одморити, пре него што кренем да се припремам за америчку турнеју", написао је најбољи 'шљакаш' свих времена.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар