Медији: Дилејни у Ефесу! Дилејни: Знате нешто што ја не знам?

Амерички кошаркаш Малколм Дилејни оштро је осудио европске медије који су пренели да је он јако близу потписа са турским Ефесом.

Кошарка 19.07.2018 | 18:30
Медији: Дилејни у Ефесу! Дилејни: Знате нешто што ја не знам?
Кошаркашки портал Спортандо пренео је да је Дилејни пред прагом турског гиганта, наводећи своје изворе као потврду те информације.

Дилејни је на друштвеној мрежи Твитер, на којој је веома активан, осудио такву вест и упитао Спортандо од кога су они чули тако нешто?

"Знате нешто што ја не знам? Ко вам је извор? Ово није истина", написао је Дилејни.

Малколм је наступао са много успеха у Европи, играјући за Локомотиву из Кубања, са којом је успео да се пласира на Фајнал фор Евролиге 2016. године.

Добре игре прочуле су се у његовој родној земљи, па је уследио позив Атланте Хокса, за које је наступао последње две године. Атланта није желела да продужи сарадњу са Американцем после истека уговора, па је повратак у Европу постао неминовност.

"Нисам потписао, нити сам близу потписа, ни са једном екипом. Ово вам не говоре 'извори', већ један једини извор", додао је Дилејни.

Иако је извесно да се плејмејкер враћа у Евролигу, али није искључена ни Кина, његова тачна следећа дестинација још увек остаје непозната.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар