Mediji: Dilejni u Efesu! Dilejni: Znate nešto što ja ne znam?

Američki košarkaš Malkolm Dilejni oštro je osudio evropske medije koji su preneli da je on jako blizu potpisa sa turskim Efesom.

Košarka 19.07.2018 | 18:30
Mediji: Dilejni u Efesu! Dilejni: Znate nešto što ja ne znam?
Košarkaški portal Sportando preneo je da je Dilejni pred pragom turskog giganta, navodeći svoje izvore kao potvrdu te informacije.

Dilejni je na društvenoj mreži Tviter, na kojoj je veoma aktivan, osudio takvu vest i upitao Sportando od koga su oni čuli tako nešto?

"Znate nešto što ja ne znam? Ko vam je izvor? Ovo nije istina", napisao je Dilejni.

Malkolm je nastupao sa mnogo uspeha u Evropi, igrajući za Lokomotivu iz Kubanja, sa kojom je uspeo da se plasira na Fajnal for Evrolige 2016. godine.

Dobre igre pročule su se u njegovoj rodnoj zemlji, pa je usledio poziv Atlante Hoksa, za koje je nastupao poslednje dve godine. Atlanta nije želela da produži saradnju sa Amerikancem posle isteka ugovora, pa je povratak u Evropu postao neminovnost.

"Nisam potpisao, niti sam blizu potpisa, ni sa jednom ekipom. Ovo vam ne govore 'izvori', već jedan jedini izvor", dodao je Dilejni.

Iako je izvesno da se plejmejker vraća u Evroligu, ali nije isključena ni Kina, njegova tačna sledeća destinacija još uvek ostaje nepoznata.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar