Милојевић: Публика је имала стрпљења, хвала јој!

"Без дилеме смо били бољи него прошле недеље", поручује тренер Звезде.

Фудбал 18.07.2018 | 15:45
Милојевић: Публика је имала стрпљења, хвала јој!
Црвена звезда је квалитетнија екипа од Спартакса из Летоније и заслужено иде у 2. коло квалификација за Лигу шампиона.

Али, првак Србије се прилично намучио и тек после 168 минута двомеча успео је да пробије бедем испред гола Летонаца. Тренер Звезде Владан Милојевић, ипак, је био задовољан.

"Очекивали смо овакву утакмицу, преписана као и она из Риге. Спартакс је јако дисциплинована екипа и врло је тешко било играти против ње, добро смо је скаутирали. Требало је стрпљења, имала га је и публика и посебно јој хвала. Бодрили су нас до победе и ово је њихов тријумф. Немамо баш пуно времена до другог кола, имамо већ за викенд утакмицу у првенству, али све ће то да дође на своје место", рекао је после утакмице Владан Милојевић.

Тренер Звезде истакао је и да се нису прибојавали, подсетио је да је некада важно и да гол дође рано на почетку меча како бисте "отворили" противника, а иако је тек на петнаестак минута пред последњи звиждук решено питање победника - панике није било.

"Имамо ми много простора за напредак што се тиче и форме и ритма. У сваком случају, задовољан сам овим и карактером играча. Имамо играче који су спремни за 65-70 минута, показали су много пута да имају карактер, што ме чини поносним", рекао је Милојевић и додао:

"Без дилеме смо били бољи него прошле недеље. Није лако, долазимо из припремног периода, имамо пар играча који морају кроз такмичарске утакмице да полако дижу форму. Драго ми је и што смо имали доста дебитаната, који су играли квалитетно".

Њега није изненадила елиминација АПОЕЛ-а и то што ће шампион Србије у другом колу уместо на Кипар на мегдан литванској Судуви.

"Да ли је изненађење? Данас сви играју фудбал, нема више аматерског фудбала. Чим су они избацили АПОЕЛ, спремићемо се…", подвукао је тренер Црвене звезде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар