Milojević: Publika je imala strpljenja, hvala joj!

"Bez dileme smo bili bolji nego prošle nedelje", poručuje trener Zvezde.

Fudbal 18.07.2018 | 15:45
Milojević: Publika je imala strpljenja, hvala joj!
Crvena zvezda je kvalitetnija ekipa od Spartaksa iz Letonije i zasluženo ide u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ali, prvak Srbije se prilično namučio i tek posle 168 minuta dvomeča uspeo je da probije bedem ispred gola Letonaca. Trener Zvezde Vladan Milojević, ipak, je bio zadovoljan.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu, prepisana kao i ona iz Rige. Spartaks je jako disciplinovana ekipa i vrlo je teško bilo igrati protiv nje, dobro smo je skautirali. Trebalo je strpljenja, imala ga je i publika i posebno joj hvala. Bodrili su nas do pobede i ovo je njihov trijumf. Nemamo baš puno vremena do drugog kola, imamo već za vikend utakmicu u prvenstvu, ali sve će to da dođe na svoje mesto", rekao je posle utakmice Vladan Milojević.

Trener Zvezde istakao je i da se nisu pribojavali, podsetio je da je nekada važno i da gol dođe rano na početku meča kako biste "otvorili" protivnika, a iako je tek na petnaestak minuta pred poslednji zvižduk rešeno pitanje pobednika - panike nije bilo.

"Imamo mi mnogo prostora za napredak što se tiče i forme i ritma. U svakom slučaju, zadovoljan sam ovim i karakterom igrača. Imamo igrače koji su spremni za 65-70 minuta, pokazali su mnogo puta da imaju karakter, što me čini ponosnim", rekao je Milojević i dodao:

"Bez dileme smo bili bolji nego prošle nedelje. Nije lako, dolazimo iz pripremnog perioda, imamo par igrača koji moraju kroz takmičarske utakmice da polako dižu formu. Drago mi je i što smo imali dosta debitanata, koji su igrali kvalitetno".

Njega nije iznenadila eliminacija APOEL-a i to što će šampion Srbije u drugom kolu umesto na Kipar na megdan litvanskoj Suduvi.

"Da li je iznenađenje? Danas svi igraju fudbal, nema više amaterskog fudbala. Čim su oni izbacili APOEL, spremićemo se…", podvukao je trener Crvene zvezde.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar