Звездаши кажу: Спартакс уопште није наиван!

"Сви су очекивали да ће бити наиван противник, али се Спартакс уопште није тако представио", рекао Ненад Крстичић после утакмице са шампионом Летоније.

Фудбал 18.07.2018 | 15:15
Звездаши кажу: Спартакс уопште није наиван!
Ненад Крстичић је голом за 2:0 "оверио" пласман Црвене звезде у 2. коло квалификација за Лигу шампиона. Фудбалер црвено-белих истакао је после меча да се летонски Спартакс представио у много бољем издању од очекиваног.

"Сви су очекивали да ће бити наиван противник, али сеСпартакс уопште није тако представио. Јако су чврсти, пуштали су нас по боковима и скупљали у средини. Ми смо целу утакмицу нападали и морали смо да дамо тај гол. И он је дошао после прекида... Срећан сам што сам постигао другипогодак", рекао је Крстичић, а затим се осврнуо и на приче да ће напусти српског шампиона.

"Било је прича око мог одласка, али ја о томе ниједног тренутка нисам размишљао."

О Судуви не размишља, у фокусу је почетак Суперлиге Србије.

"Најбитније је да се одморимо, да одиграмо утакмицу у првенству и онда да се посветимо Судуви", завршио је Крстичић.

Дејан Мелег дебитовао је ове вечери за Звезду против Спартакса. 

"Прија победа на дебију, значи нам много. Овај меч треба да заборавимо и окренемо се Судуви. Нисам имао притисак због дебија, играм фудбал већ дуго", река је фудбалер који је овог лета стигао међу црвено-беле

На питање да ли је изненађен елиминацијом АПОЕЛ-а, одговорио је: "Јесте изненађење, Судува је прошла, али идемо утакмицу по утакмицу и следећи корак је Динамо Врање, а после тога ћемо размисљати о њима".

Спартакс је начео Ел Фарду Бен у 78. минуту. После тога било је све лакше...

"Важна победа за нас. Показали смо да смо бољи. Дуго смо се трудили, али потврдили смо улогу фаворита. Судува је показала  да име не игра, већ то што покажеш на терену. Показали су да су добра екипа и сигурно нам неће бити лако", навео је нападач Црвене звезде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар