Zvezdaši kažu: Spartaks uopšte nije naivan!

"Svi su očekivali da će biti naivan protivnik, ali se Spartaks uopšte nije tako predstavio", rekao Nenad Krstičić posle utakmice sa šampionom Letonije.

Fudbal 18.07.2018 | 15:15
Zvezdaši kažu: Spartaks uopšte nije naivan!
Nenad Krstičić je golom za 2:0 "overio" plasman Crvene zvezde u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Fudbaler crveno-belih istakao je posle meča da se letonski Spartaks predstavio u mnogo boljem izdanju od očekivanog.

"Svi su očekivali da će biti naivan protivnik, ali seSpartaks uopšte nije tako predstavio. Jako su čvrsti, puštali su nas po bokovima i skupljali u sredini. Mi smo celu utakmicu napadali i morali smo da damo taj gol. I on je došao posle prekida... Srećan sam što sam postigao drugipogodak", rekao je Krstičić, a zatim se osvrnuo i na priče da će napusti srpskog šampiona.

"Bilo je priča oko mog odlaska, ali ja o tome nijednog trenutka nisam razmišljao."

O Suduvi ne razmišlja, u fokusu je početak Superlige Srbije.

"Najbitnije je da se odmorimo, da odigramo utakmicu u prvenstvu i onda da se posvetimo Suduvi", završio je Krstičić.

Dejan Meleg debitovao je ove večeri za Zvezdu protiv Spartaksa. 

"Prija pobeda na debiju, znači nam mnogo. Ovaj meč treba da zaboravimo i okrenemo se Suduvi. Nisam imao pritisak zbog debija, igram fudbal već dugo", reka je fudbaler koji je ovog leta stigao među crveno-bele

Na pitanje da li je iznenađen eliminacijom APOEL-a, odgovorio je: "Јeste iznenađenje, Suduva je prošla, ali idemo utakmicu po utakmicu i sledeći korak je Dinamo Vranje, a posle toga ćemo razmisljati o njima".

Spartaks je načeo El Fardu Ben u 78. minutu. Posle toga bilo je sve lakše...

"Važna pobeda za nas. Pokazali smo da smo bolji. Dugo smo se trudili, ali potvrdili smo ulogu favorita. Suduva je pokazala  da ime ne igra, već to što pokažeš na terenu. Pokazali su da su dobra ekipa i sigurno nam neće biti lako", naveo je napadač Crvene zvezde.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar