Шта крије ознака "ФБИ-8,6 милијарди"?

Крајње је вријеме да одреагујемо на Додиково и Лукачево позивање на тог фамозног Давидовог "ујака", ком је нетом након проналажења тијела било најважније разгласити како је несрећни младић био наркоман. Стварна истина је крајње сурова: тај "вајни ујак" је, заједно са Лукачом и Илићем, ОРГАНИЗОВАО отмицу и убиство Давида. И, најгоре у свему, Милорад Додик то ОДЛИЧНО ЗНА, али има "осам милијарди разлога" да ЛАЖЕ!

Република Српска 17.07.2018 | 14:07
Шта крије ознака "ФБИ-8,6 милијарди"?
У синоћној емисији "ПЛАТИ, ПА ЛАЖИ", освједоченог манипулатора Миломира Марића, још једном смо чули за тог фамозног Давидовог "ујака", ког полиција и тужилаштво мјесецима заобилазе у широком луку. Иако им је одлично знана његова улога у отмици и убиству Давида Драгичевића, па и стварна позадина тог монструозног злочина.

Доиста, какав је то "ујак", који трећег дана након проналажења мртвог тијела трчкара од Додика до Лукача и препричава само њему знане Давидове "наркоманске склоности", посебно ка ЛСД? Дан након Илићеве познате "прес-лажијаде" овај "ожалошћени ујак" шири лажи како је цијелој породици познато да је Давид био наркоман, па су Лукач и Додик одмах по изјављивању саучешћа слуђене родитеље испитивали о томе.

Одлично се сјећамо и како је јавности пласирано оно шта су барабе од породице дознале "у повјерењу". Но, то говори много више о Додику и Лукачу, него о убијеном младићу. О Давидовим "склоностима" егзактно говоре налази престижних свјетских лабораторија. Кад смо то питање разријешили можемо и ми поставити нека питања Додику, Лукачу и "забринутом ујаку". Прво питање је сасвим логично: зашто упорно инсистирају на томе да је Давид у вријеме страдања био под утицајем опијата, а одлично им је познато да налази говоре другачије?

На ово питање Милорад Додик је синоћ, истина подсвјесно, више пута дао одговор. Свако је могао примијетити да Додик на свако помињање "убиства" додаје "ако је убијен". Одлично је њему познато како Далибор Врећо и Желимир Лепир овај случај намјеравају закључити "задесним утопљењем крадљивца, алкохоличара и наркомана", па то неконтролисано унапријед саопштава.

Немојмо се лагати, све ово шта се дешава иде по матрици коју смо у "ПРАВДИ ЗА ДАВИДА" давно прозрели и јавности предочили као "резервну варијанту". Пошто основна замисао о фингирању убиства задесним утопљењем није прошла, сад отварају квазиистрагу која треба резултирати истим тим "задесом крадљивца, наркомана и пијанице". Но, да им ни ова превара неће проћи показаћемо неким питањима на које МОРА одговорити управо Милорад Додик.

Прво: да ли је тај фамозни "ујак" полицијски инспектор? И то чак у организационим јединицама у сједишту МУП-а?! На којим пословима ради и са ким је близак? Да ли је 2011. године хапшен у међународној истрази ФБИ и за која кривична дјела? Коначно и кључно питање: зашто тај "ујак" није полиграфски испитиван и процесно испитиван, а општепозната је његова умијешаност у убиство Давида Драгичевића? Хоће ли Додик и Лукач устврдити како им није позната улога њима очито блиског "ујака" у укупном злочину због ког је Давид убијен?

Да је овај "ујак" добронамјеран, па зар би у епицентар дешавања гурао Давидове непостојече "наркоманске склоности"? Примјера ради, могао је свом шефу министру Лукачу објаснити како је ноторна глупост уопште размишљати о потреби да Давид краде. Он понајбоље зна каква је Давидова била финансијска ситуација, а напросто јер је "дошла из његовог џепа". Нико на овоме свијету није боље упућен у чињеницу да Давиду није недостајало новца, па да је ирационално размишљати о крађи 200 марака и којекаквих тричарија.

Је ли "ожалошћени ујак" свом шефу Лукачу објаснио зашто га је Давид претходно СИКТЕРИСАО, зашто је дуго са њим одбијао билокакве контакте? Па, да ли је објаснио на који начин се поново привукао животно неискусном и лаковјерном младићу? Шта га је то мотивисало да ХИТНО обнови везу са Давидом? Ништа од тога ово ђубре није требало објашњавати свом шефу/министру Лукачу, јер је све то било дио њиховог ЗАЈЕДНИЧКОГ ЗЛОЧИНАЧКОГ ПЛАНА!

Има у свему овоме једно посебно питање: од куд "забринутом ујаку" пред Давидово страдање позамашан новац? Је ли му тај новац дао "врховни шеф" Лукач или "оперативац" Дарко Илић? Кад Далибор Врећо и Желимир Лепир, све под патронатом Махмута Швраке, буду оваква питања постављали онда ћемо вјеровати да одистински воде истрагу у правцу процесуирања и монструозног убиства и његових починиоца. Од непосредних мучитеља и убица, преко организатора, до саучесника.

Кад смо већ код саучесника позиционирајмо нека питања на која би у истрази требао одговорити Милорад Додик лично. Почнимо од тих "осам милијарди разлога убиства Давида Драгичевића" о којима посљедњих дана говори Давор Драгичевић. Кад је Дражена Вишњића, бившег шефа Одјељења за високотехнолошки криминалитет МУП РС, постављао за савјетника: да ли му је овај објаснио "осам милијарди разлога" због којих су инспектори за високотехнолошки криминалитет дали отказе? Или, да будемо прецизнији "8,6 милијарди разлога"?

Више пута сам писао о томе како разјашњавање околности због којих су инспектори за високотехнолошки криминалитет напустили полицију ДИРЕКТНО РАСВЈЕТЉАВАЈУ МОТИВЕ убиства Давида Драгичевића. Писао сам и како мјесецима чекам позив Лепира и Вреће да дам изјаву и како ћу потписати да је Милорад Додик од старта упознат са појединим околностима овог злочина (мотиви, позадина, разлози прикривања злочина...). Је ли то разлог због ког ме тужилаштво континуирано избјегава позвати?

Ево, ексклизивно откривам шта је писало на оном малом комадићу папира којим сам махао пред Анкетним одбором и кад сам свима присутнима рекао на колико стане кључ убиства Давида Драгичевића. Писало је (једно испод другог): "8,6, ФБИ, "кривично дјело". Да је прихватио комуницирати са мном предао бих му тај папирић - само да посматрам његове реакције (зато сам му ту "криминалистичку купку" и припремио) и дезорјентишем га око одговора. Но, знао је Лукач одлично шта га чека, па је и приредио онакав циркус. Питања око патриотизма и тужбе била су ми од секундарног значаја, али у датим околностима то је било једино шта сам могао извести од онога замишљенога.

Поента је у томе да су Додик, Лукач, "лажни ујак" и остатак лоповске братије за тих "8,6 милијарди разлога" знали много прије неголи је Давид Драгичевић уопште нестао. Уосталом, нека Милорад Додик објасни зашто је Дражена Вишњића онако експресно поставио за савјетника? Можда да унапријед осигура "тал од тих 8,6 милијарди разлога"? Понешто знам о томе како функционише "криминално таљење", па разумљиво постављам и оваква питања. Ето, мени није промакло оно Додиково "ако је убијен", а да не говорим о ономе шта је презентовао невербалном комуникацијом.

Дакле, нас у "ПРАВДИ ЗА ДАВИДА" често нападају зашто са појединим подацима не идемо ка тужилаштву и полицији. А ко каже да то није учињено? Сви актери ове "истражне циркусијаде" одлично знају због каквог и колико тешког криминала је Давид Драгичевић убијен. И више него довољно смо ми једни другима казали, но кључ проблема није у доказима и сазнањима, него у томе до кога све сеже криминал због ког је Давид убијен.

Ето сам Додик је јавно презентовао дотицај са "ујаком" који је требао бити ухапшен у првим данима истраге. Умјесто тога он је инструсан у трагедијом сломљену породицу да пази на "ток истраге". Одлично се сјећамо ко је првих дана буквално растјерао све који су дошли породици понудити помоћ. Једно вријеме је у томе успијевао, док се Давор није мало прибрао и најурио га. Након тога дешавања су ишла у правцу истине и правде, а злочинци више нису имали контролу над нашим активностима. То је оно шта их понајвише боли, осим страха од 45 година робијања.

Може Милорад Додик колико му драго тврдити како је "ујака" упознао случајно и како са њим нема никакве везе. Но, како намјерава побити чињеницу да је Дражена Вишњића поставио за савјетника - полицајца који понајвише зна о тих "8,6 милијарди разлога" НЕЗАПАМЋЕНОГ ПОТРЕСА Републике Српске? То је тих "8,6 милијарди разлога" због којих стојимо на позицији да неће бити избора уколико се исти не разријеше. Оног тренутка кад полиција и тужилаштво ухапсе и притворе тог Давидовог "ујака" можемо уопште разговарати о повјерењу у институције.

Тек кад Лукач, Илић, Ћулум, Врећо, Лепир (и Каран), заједно са "ујаком", буду у притворској јединици КПЗ Туњице и то са чврстом оптужницом, можемо разговарати о напуштању Давидовиг трга. Хоће ли поменута братија, заједно са Додиком, на нас кренути силом то је само питање висине казне којој се могу надати. Што се нас тиче нека и даље дјелују "организовано и сложно", као досад, па ће сви скупа "сложно" робијати 45 година.

радовановицборислав.блогспот.цом

Коментари / 104

Оставите коментар
Name

ОПА

17.07.2018 12:10

ПА они се сами откривају, сами упетљаше фамозног ˝ујака˝! ставише га на врућу ватру, потурише га свјесно или несвјесно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лагранз

17.07.2018 14:33

До сада је постало сасвим видљиво да је Лукац (то је сигурно) али и Додик умјесан у криминални клан. Њихови досијеи не смију да угледају свјетло дана, али це бити ускоро сасвим раскринкани! То је сасвим сигурно. Бице то бомбастицна истина о насем квази-водји предсједнику!

Name

ре: Лангранз

17.07.2018 14:47

Када се све раскринка онда за неке неце бити потребно да се одрзе избори, јесам ли тацно разумио? Отуда оно "да избора неце ни бити"?

Name

киза

17.07.2018 15:39

Слазем се са коментаром али бих променио редослед. Прво осведоцени кримос додик па онда лукац

Name

СИЛУ ЈЕ ПРОВОДИЛА И ЈЕЛЕНА ЈЕВДЈЕНИЦ

17.07.2018 18:36

А ста је тек радила супруга нацелника управе полиције РС Драгана Јевдјеница, својом бахатосцу и изивљавањем изазвала је срцани удар...радила је на мјесту сефице у банци без дипломе факултета и такву силу је проводила да је мобинг блага рјец. Бојис ли се Бога Јелена Јевдјениц, срцани удар се не заборавља!!! Послије свега је пресла да ради у министраство здравља РС, заслугама и прљавим пословима супруга Драгана Јевдјеница из Целинца нацелника управе полиције РС. Драгане Јевдјеницу немој да интервенис преко најбољег цовјека, не знам само откуд са Вама кад је цовјек прва лига, и није криминалац да се с тобом друзи...

Name

Нинџа Корњача

17.07.2018 18:37

Власт Р.С. је мафијашка, а главни бос је М.Додик,замјеник и велики конкурент Драган Лукач, хијерархија се строго поштује, зна се ко коси,а ко воду носи.Њихова осионост да им нико ниста не може довела је до убиства Давида Драгичевића,а онда су кренуле лажи и монтирање њихове "истине", Они це наставити са лажима,од њих се не може очекивати да сами себе хапсе,мора доћи до промјена у свим слојевима власти,демонтирати ту мафијашку организацију,запослити часне и поштене службенике и кренути у расвјетљавање пљачки, убистава,непотизма, итд. Правда за Давида!!! Ти си наш јунак и свијетли лик у овој тами, и твој отац Давор такође!!!

Name

@ОПА 17.07.2018 14:10

19.07.2018 06:40

Потурисе га свјесно, ваљда и они морају имати неке "доказе" које Додик - за новац - јавно обзнањује у ТВ емисији код највецег новинара превртљивца Миломира Марица. Са друге стране, са власником ТВ ХАППY, Пецонијем, Додик је сверцовао нафту из Румуније. Сад му Пецони, који се потписује отиском прста, враца добрим услугама на свом ТВ медију за "добру ратну сарадњу". Рука руку мије. Како це прљави новинар Мариц онда Додику постављати питања, па није Додик НАТО лобисткиња Милицка?!

Name

Опа

19.07.2018 21:20

Јелена ЈЕВДЕНИЦ и Драган ЈЕВДЕНИЦ из Целинца право из Јосавке са лијепим гестом се китите далеко сте досегли проводити силу над јадним народом ста сте били и ста сте радили у бившој Југославији,силу примјењивати над сиротом народу а има Бога и правде а ви силедзије и имате дјецу мозда они цехове Це да плацају

Name

ПРЕДРАГ ЋЕРАНИЋ

20.07.2018 07:02

Ја ћу вама средити све. Задесићу Вас толико да се задеснути нећете уопште снаћи.

Name

МОНСТРУМ

17.07.2018 12:11

Монструм.је знао ко је убио дијете и мртав хладан је отишао да изјави саучеше!? Какав је то монструм и злочинац!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

17.07.2018 14:17

Ко је знао?????

Name

Ре Петар

17.07.2018 14:39

Милорад Додик!!!!!!!!!!

Name

Петар

17.07.2018 15:10

Катастрофа , то мозе само код нас а да нема одговорности .

Name

17.07.2018 12:17

Додик лазов српски преварант

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

17.07.2018 14:22

Да није снсд умијесан давно бисе ријесила мистерија а овако додик и лукац су главни кривци за убиство дјетета

Name

Стана

18.07.2018 13:24

"Правда за Давида це промијенити све"

Name

Цхристиан Сwеден

20.07.2018 10:42

Само да он добије на изборима онда це он то полако све потаманити, и сви це нестати и наце це се лазнни убица и онда це се додо светити свима из Правде за давида, само да се зна. Он нема милости.

Name

СОС

17.07.2018 12:23

Правда за Давида... Слобода,и будуцност за сву насу дјецу у Р.С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

клопка

17.07.2018 12:23

Ништа није као прије. Криминалци обукоше униформе, закон у руке па удри по народу. Ког убију тог сакрију послије пронађу па тргују. Ни образа ни части. Разлаз народе док нисмо сви нај.бали. Против ових још није измишљен серум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре клопка

17.07.2018 17:27

Има серум . ЗОВЕ СЕ НАРОД. Има да лети перје. Само прије затвора на трг да пљује народ . кад се небуду видјели од пљувацке , онда у прдекану. А мислим да би морали увести смртну и дозивотну казну.

Name

МС

17.07.2018 19:06

Ста коментарисати?луд ,мозе закљуцити да је неко из врха власти ангазовао отмицу и свирепо убиство Давида,никако да схватим да монструми могу након свега потресати мртвог Давида у гробу ,у дјелицу мога срца полако али сигурно зиви искра да це истина и правда изаци на поврсину ,да це убицама судити народ ,јавност како у Српској ,БиХ ,Европи .Убице ,цулисте да је Бозија задња али теска .Само нам треба истина и правда,дусмани ,како спавате?

Name

Мафијаси у мупу

18.07.2018 08:56

БОСКО ПАНДЗА ЈОВО МАРКОВИЦ ДРАГАН ЈЕВДЈЕНИЦ ДАРКО ЈОВАНИЦ НАЈВЕЦИ МАФИЈАСИ У МУП-У КОЈИ СУ РАСТЈЕРАЛИ СВЕ КОЈИ ХОЦЕ ДА РАДЕ ПОСТЕНО ВИСЕ ДЕТАЉА БЛОГ СЛОБОДАНА ВАСКОВИЦА

Name

Цуца

17.07.2018 12:41

Висе вриједи васа једна анализа него десетине других из Васе бране. Види се да сте потковани знањем и искуством, а надасве имате и храбрости. Честитка и респект уз дубоки наклон са земљом да успијете у својим наумима.Истина и правда стим долази и казна за све израде српског рода који овај свирепо злочин уцинисе

ОДГОВОРИТЕ
Name

17.07.2018 12:47

Сачувај боже овај народ и дај им снагу да издрже ово до краја и да се склону Сотоне из врха народних институција! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

17.07.2018 12:50

КОМЕ ОБРАЗ ЛЕЖИ У ТОПУЗУ, ТРАГОВИ МУ СМРДЕ НЕЧОВЈЕШТВОМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

да, да

17.07.2018 16:05

Тако је, Владика Данило великог Његоша је то фино рекао "Коме закон лежи у топузу, трагови му смрде нечовјештвом.."

Name

У страха су велике очи

17.07.2018 12:56

Дакле 8.6 милијарди је лова од продаје дроге???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лол

17.07.2018 13:30

Чега, динара?

Name

Скептик

17.07.2018 13:31

Да, и од дроге и од осталог криминала. А Давид је то све открио када их је хаковао, прича се. Давор је , прича се, све те податке послао на много адреса. Уколико му се нешто догоди СВЕ ЋЕ ОДМАХ БИТИ ОБЈАВЉЕНО!

Name

децко

17.07.2018 14:19

Постаје занимљиво

Name

Игор

17.07.2018 15:25

Засто цекати са објавом ? Зар није постено према свим градјанима и онима који су против и онима који су у заблуди па за власт да се казе истина ? Ево ја сам против а вјерујем да би многи који су за промијенили мисљење. Удаљавате се од теме . Овде је најбитније да се сазна ко је и засто убио момка. Вјерујем да је убијен и хоцу да знам да ти који су то урадили неце имати прилику да неког другог убију.

Name

Одговор Игору

17.07.2018 16:08

Свака част Игоре, веома добар коментар. Право у средину.

Name

Ре Игор

17.07.2018 17:01

Полако, круг се полако затвара, омча се стеже....Мало стрпљења, мора овако.

Name

г

17.07.2018 18:31

Није вазан један слуцај, он је само иницијална каписла. Ко мисли другације вриједан је заљења.

Name

МАРИЈА

18.07.2018 04:44

НИЈЕ ТО ЛОВА ОД ДРОГЕ ТОЈЕ ЛОВА КОЈУ ЈЕ ТАЈ ШТО СЕ ПРЕСТАВЉА КАО УЈАК ИНАЧЕ ИТ СТУЧЊАК КОЈИ РАДИ ЗА МУП СВРНО СА ТУЂИ РАЧУНА ПА ЈЕ ЗБОГ ТОГА ДОЛАЗИО ФБИ

Name

За Марију

18.07.2018 06:58

Аљоша Борковић је хакер,то знамо,знамо да је покрао силне паре,словенци су звали америчку агенцију у помоћ,они су трагом дошли до Блуке и до Аљоше Борковића,Ви кажете није од дроге,него су то хакерове покрадене паре? О.К ,питање је,гдје су паре и какве везе Давид има са тим,да ли је Давид нашао рачун на којем су паре и чији је то рачун и да ли Аљоша Борковић ради у муп-у?

Name

@Игор

20.07.2018 06:46

Хоце Давор да истину кажу они сто им је то посао,а не он. Није његово да води истрагу,а он зна ко су убице!

Name

?

17.07.2018 12:57

Ово је озбиљна оптужба господина Предсједника за саучесниство?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

17.07.2018 13:11

Ко није свјестан једног а то је да мафија има дрзаву тај не схвата гдје зивимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

г

17.07.2018 18:32

Многи не схватају.

Name

Петар

17.07.2018 13:16

Што је више неистина и лажи Додик нам је милији и дражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

17.07.2018 13:47

То је стара и отрцана секташка фора,више нигдје не пролази! Готов је!!!

Name

Никола

17.07.2018 13:51

Стара и отрцана фора више не пролази! Цар је разоткривен у свом криминалном и нарко-мафијаском картелу! Виле на Дедињу,Кипру,предузеца у Републици Српској,Србији,Кипру,Аустрији,Италији...Сада му је син купио и АТВ!? Шта је друго него дрога и нарко дрзава!

Name

Он је

15.09.2018 10:46

Ти си обицан бот, зато ти је и драг јер примас плату да лајес овако.

Name

Милош

17.07.2018 13:27

Уплели су се у велики криминал са дрогом који је очигледно примијетио и ФБИ!? Очигледно ту се крије и одговор ко је убио и зашто Давида Драгичевића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хммм

19.07.2018 10:47

ДЕА, ЦИА, НСА су агенције које су задузене да раде ван територије САД-а. ФБА води истраге искљуциво на својој територији, изузетно ако их одредјене дрзаве позову у помоц, а и у тим слуцајевима њихова улога је савјетодавна и ниста висе... Овде многи коментари немају везе с везом.

Name

Милан

17.07.2018 13:29

Давид је открио њихове рачуне и зато су га убили! Сада се зна и зашто ћуте!? Ста знају Додик,Жељка и Лукач? Знају све!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

17.07.2018 13:30

Људи моји,зар овакви криминалци и нарко босови да нам воде дрзаву!? Страшно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм...

17.07.2018 13:32

Знаци додо и братија мазнули 8.6 милијарди...а комплет српска дузна 6....е народе мој тупави...у кини се за ово стреља комплет фамилија да 10ог кољена, а ви гласајте велики срби за овога

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

17.07.2018 14:23

Било би добро да се те паре врате у Српску.

Name

НН

17.07.2018 14:45

Оне це да заврсе код брата Путина.. Само гледас репризу..

Name

Да

25.07.2018 20:47

Па Додо је вец 2 милијарде оставио у Свицу сад само дигне сидро и бај, бај глуп је овако ал.подобан за криминал од 8.6 милијарди пола је њему...

Name

АНТИБОТ✊

17.07.2018 13:55

Колико је ситуација за власт тешка и критична говори чињеница да су се и ботови ушутали. Нигдје их нема. Да није већ наступила бјежанија, тутањ? ГОТОВ ЈЕ!✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

17.07.2018 14:59

...па морају несто друго да понуде, народ није насјео на те трикове... и ста је јос горе, немају изгледа висе ни идеја ....вјероватно да је стварно постало вец прегусто за њих....немају они висе ни времена ни зиваца да ботове ангазују, осим тога и ботови су могуци свједоци касније када се будило судило свима.....

Name

Мали

18.07.2018 08:28

Одлично запажање, Кад ботови (примитивне мазге) сконтају да је дошао крај, онда је то најбољи показатељ тренутног стања. Лавина је покренута... Пацови први напуштају брод који тоне.

Name

ре АНТИБОТ✊

18.07.2018 14:56

Ма ста имас луду прицу прицат цуј Давид и 8 милијарди и ујак .Ма ја ста зна дијете ста је 8 милијарди.

Name

За ре антибот

20.07.2018 07:26

Глуп си синко ако тако мислис. Клинац од 15 година је у Америци хаковао Пентагон и берзу на Wалл Стреету. Клинци су цудо уа ИТ технологију. Ово за Аљосу и марисање силне лове са рацуна је тацно.

Name

Лицност

17.07.2018 15:01

Каран треба бити 45X2 година у затвору и за друге злоцине за које ће се ускоро знати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каран

17.07.2018 16:11

Неко ме (про)звао? Ишао сам до маркета да купим четкицу за зубе...

Name

ееее

17.07.2018 15:02

Народ нема 'љеба да једе, ови "заштитници" републике српске, украли 8.6 милијарди...па знате ли ви колико сте аутопутева, школа, болница, фабрика и ко зна чега све још могли направити с тим парама...да су украли 800 милиона много је, а они 8600 милиона......а ти народе једи будјав лебац и гласај за велике србе и заштитнике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

17.07.2018 15:07

Само наставите лупати глупости, па у ове небулозе не би повјеровало нити мало дијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за браво

17.07.2018 15:41

А небулозе вам нису све што они износе? почев од прес конференције па надаље....

Name

киза

17.07.2018 15:41

Браво за браво глупости. Цифра је много веца. Вец видјено у Србији за време владавине Милосевица

Name

ре

18.07.2018 15:43

Глупости .... Не видимо баш неку озбиљнију реакцију осим ове твоје. И то нешто говори

Name

Ре

20.07.2018 12:03

Тако сте тврдили да нема убиства и да су и то глупости, а ево, након три мјесеца је убиство...полако истина излази на видјело. Правда за Давида !!!

Name

Ре браво

23.07.2018 23:11

Врати милионе и у Цз на робију Хаха ПРАВДА стизе мјаууу..бићеш бубан до смрти сваки дан г...о

Name

Анна

17.07.2018 15:21

Правда за Давида,подршка Давору и Сузани. Блогерима свака част на храбрости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.07.2018 17:53

Лаз ме лаз, лази ако смес

Name

ЗА ЛАЗ

20.07.2018 07:28

Фрка а? Гори гуици, има појефтиних кофера код Дјуре кинеза, лети купуј и гули док јос имас мало времена,

Name

Неписмена Славица Матијаш

17.07.2018 17:56

Тој братији треба додати и неписмену тужитељицу Славицу Матијаш која је сауцесник Давидовог бруталног убиства! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.07.2018 22:03

Тако је мајсторе. Тој бештији не треба дати мира једне секунде. Само је прозивај, нека јој се живот претвори у ноћну мору јер ништа боље није заслужила. Славица Матијаш мора у затвор. Затвор за Славицу Матијаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

М

18.07.2018 09:03

Славица Матијаш је Додиков приватни тужилац!!!

Name

АРМАНИ

17.07.2018 21:07

Једна ствар која се стално повлаци је да је био наркоман?ОК,тко то мозе потврдити и како?У налазу вјестака не постоји скоро никакав налаз за опијате.Тко је Давида снадбијевао дрогом било какве врсте?Да ли нетко то мозе потврдити?Оцито је то ноторна лаз.Од првог плана и одлуке да се уклони,власт ове нестретне дрзаве зна све појединости.Спрега власти и криминала је много јака тако да увек имају два корака испред испланирана.Теско да це се ово привести крају,назалост.Поразавајуца је цињеница да ово неце и није једини слуцај бруталне ликвидације обицног цовјека.Цовјека који је слуцајем упао у систем криминалних манипулација, и наравно да је морао бити уклоњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

17.07.2018 21:17

Мало је 45 година робије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанка

17.07.2018 21:28

браво васковицу!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сипово

18.07.2018 18:46

Браво Радовановићу!!!!

Name

наруцилац и изврсилац

17.07.2018 21:47

Знаци, аутор је индиректно написао ко је наруцилац и ко је изврсилац убиства. и ти одласци на кобајаги изјаву сауцесца нису ниста друго, него врацање злоцинца на мјесто злоцина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ено

17.07.2018 23:19

Има она стара народна изрека :"какав народ таква власт"... Паметном доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несаница

17.07.2018 23:30

Ево рата казу сви

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

18.07.2018 06:17

Нема рата, има само страшна потреба да се ови криминалци из власти уклоне. Идеална је прилика октобар и то се већ назире, а онда процесуирање.

Name

Форензика

18.07.2018 01:01

Знао сам од почетка да нешто дебело смрди момак покојник је нешто о неком знао и то га је и коштало живота нажалост..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гор051

18.07.2018 08:12

Засто нико не прица о томе да је Матео Пуљак такодје зртва резима??? Момак је камионом ударио у наплатне куцице код Гламоцана, које су ту постављене само у сврху прања милиона марака...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саобрацајац

18.07.2018 11:32

Ре за гор 051 Легендо зао ми је момка кућице су морале бити уклоњене по закону али момак је летио а не возио се...

Name

мима

18.07.2018 18:41

Ре саораћајац,а јесу ли постављене по закону ?

Name

Јово

18.07.2018 08:55

Него, што су га "отели"? То нас интересује? Која је то "позадина"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

18.07.2018 15:08

Па то сви тражимо од институција. То питање требаш њима поставити. Сви траже одговоре од погрешних особа. Зато ову власт и треба рушити , пошто нема одговоре на ниједно битно питање.

Name

Елена

18.07.2018 15:21

Значи- мотив новац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несаница

18.07.2018 16:11

Е мој народе мој народе само цитам и цитам и опет исто једни за једни против.у цитавој овој прици само је једна истина да нема једног младог зивота и висе га никада неце бити све остало је вец видјено и ста ниста. Ево и октобра па и да се деси промјена јед и оду други додју .недај бозе увијек мозе бити горе.ми само овдје сједимо и пискарамо и одосмо за с ојим зивотима а ти јадни родиељи немају висе ни напријед ни назад ни лијево ни десно ни горе ни доље.Само бол патња туга која независи висе ни од цега јер све се мозда мозе промјенити али њихова теска и претеска судбина никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.07.2018 12:06

Зато би било добро да их подрже у борби и они који схватају све, али још не стоје на Тргу.

Name

ЗаљубљениФилозоф

18.07.2018 16:41

Ста цемо са ликом који има 450 биткоина на хард диску којег је МУП РС пустио? То је 2,6 милиона еура. Да они нису подијелили тај новац?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубиоза

18.07.2018 21:54

На то це одговорити Лепир звани " дзоинг".

Name

Мајка Нови Град

18.07.2018 19:50

САД МИЈЕ ЈАСНО О КАКВОМ УЈАКУ ЈЕ РИЈЕЦ. СВИ СУ У ЗИВОМ БЛАТУ , ПОНЕКАД СЕ САМИ ОТКРИВАЈУ . МОЛИМ БОГА ДА ДАВОР ДРАГИЦЕВИЦ СВЕ ТО ИЗДРЗИ . " ПРАВДА ЗА ДАВИДА ,"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власт

18.07.2018 21:41

Власт нам је катастрофална, али ако смо на толиком дну да подрзавамо двије сизофрене будале: васковица и радовановица, онда ниста боље ни заслузили нисмо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коначно

20.07.2018 13:21

Коначно један паметан коментар.

Name

Силвер

19.07.2018 00:06

Све речено.Бравооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Нови Град

19.07.2018 07:04

Немогу себи доци кад ово цитам . Сад мије јасно које тај фамозни непостојеци ујак . Морамо бити и оптимисти и Борацка организација је стала уз Давора .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свед

19.07.2018 08:39

Види те му фацу какав је зар такав цовјек мозе да буде пресједник фуј тај мрзи сам себе. Тај не проговори а вец лазе само ви гласајте за њега бас це да вам буде лијепо. Зар га толико волите да му цак дозволите да вам и зивот унисти и цитаву Р.С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе НАС

19.07.2018 11:01

Све ово процитах и не могу да вјерујем ста нам се ово догадја. Али вјерујем да је ово истина. Онда се питам: засто Вуциц и Иринеј подрзавају ову сподобу од предсједника РС?????????????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.07.2018 12:07

Зато што су и њих двојица сподобе

Name

Магдалена Пуриц

19.07.2018 15:33

Страсно! Ко је сад овај "ујак",откуд се он појави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

свака част БОКИ

19.07.2018 17:15

НА информацијама, САМО ЧИЊЕНИЦЕ и истина нам треба, а не неке квази истраге из италије који тобоже никад ни у БЛ нису били а знају више информација у вези слуцаја и од вас и од Бањалучана, да се човјек замисли КАКО и од кога?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ратко

19.07.2018 22:16

Ја се пласим ове структујре СНСД и спреге с полицијом, али заиста да Бог сачува....а о софтверској мафији се ћути, пљачка века се дешава са софтверима у јавним установама и фирмама, у најави пљаћка столећа.Сврха уводјења не може бити оправдана ни финансијски ни функционално.Ако кје неко давао за неки штампати материјал 100 000КМ годисње а неко му уведе софтвер да му наплати 20 милиона и то годисње јос по милон за одразавање па то је драње , отимачина и харачина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело Михаило

20.07.2018 08:10

Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боско

15.09.2018 05:19

ЉУДИ ГРАДЈАНИ ИЗАДЈИТЕ НА ИЗБОРЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА ПРОМЈЕНЕ САМО НЕ ЗА ОВУ ВЛАСТ ИНАЦЕ НЕДАЈ БОЗЕ МОЗЕ ИЗМАЦИ КОНТРОЛИ ВРИЈЕМЕ ЈЕ... СНСД ПУНА СПИРИЦА А ВИ КАКО ЗЕЛИТЕ.........ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА ПРОМЈЕНЕ ПОДРСКА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ