Šta krije oznaka "FBI-8,6 milijardi"?

Krajnje je vrijeme da odreagujemo na Dodikovo i Lukačevo pozivanje na tog famoznog Davidovog "ujaka", kom je netom nakon pronalaženja tijela bilo najvažnije razglasiti kako je nesrećni mladić bio narkoman. Stvarna istina je krajnje surova: taj "vajni ujak" je, zajedno sa Lukačom i Ilićem, ORGANIZOVAO otmicu i ubistvo Davida. I, najgore u svemu, Milorad Dodik to ODLIČNO ZNA, ali ima "osam milijardi razloga" da LAŽE!

Republika Srpska 17.07.2018 | 14:07
Šta krije oznaka "FBI-8,6 milijardi"?
U sinoćnoj emisiji "PLATI, PA LAŽI", osvjedočenog manipulatora Milomira Marića, još jednom smo čuli za tog famoznog Davidovog "ujaka", kog policija i tužilaštvo mjesecima zaobilaze u širokom luku. Iako im je odlično znana njegova uloga u otmici i ubistvu Davida Dragičevića, pa i stvarna pozadina tog monstruoznog zločina.

Doista, kakav je to "ujak", koji trećeg dana nakon pronalaženja mrtvog tijela trčkara od Dodika do Lukača i prepričava samo njemu znane Davidove "narkomanske sklonosti", posebno ka LSD? Dan nakon Ilićeve poznate "pres-lažijade" ovaj "ožalošćeni ujak" širi laži kako je cijeloj porodici poznato da je David bio narkoman, pa su Lukač i Dodik odmah po izjavljivanju saučešća sluđene roditelje ispitivali o tome.

Odlično se sjećamo i kako je javnosti plasirano ono šta su barabe od porodice doznale "u povjerenju". No, to govori mnogo više o Dodiku i Lukaču, nego o ubijenom mladiću. O Davidovim "sklonostima" egzaktno govore nalazi prestižnih svjetskih laboratorija. Kad smo to pitanje razriješili možemo i mi postaviti neka pitanja Dodiku, Lukaču i "zabrinutom ujaku". Prvo pitanje je sasvim logično: zašto uporno insistiraju na tome da je David u vrijeme stradanja bio pod uticajem opijata, a odlično im je poznato da nalazi govore drugačije?

Na ovo pitanje Milorad Dodik je sinoć, istina podsvjesno, više puta dao odgovor. Svako je mogao primijetiti da Dodik na svako pominjanje "ubistva" dodaje "ako je ubijen". Odlično je njemu poznato kako Dalibor Vrećo i Želimir Lepir ovaj slučaj namjeravaju zaključiti "zadesnim utopljenjem kradljivca, alkoholičara i narkomana", pa to nekontrolisano unaprijed saopštava.

Nemojmo se lagati, sve ovo šta se dešava ide po matrici koju smo u "PRAVDI ZA DAVIDA" davno prozreli i javnosti predočili kao "rezervnu varijantu". Pošto osnovna zamisao o fingiranju ubistva zadesnim utopljenjem nije prošla, sad otvaraju kvaziistragu koja treba rezultirati istim tim "zadesom kradljivca, narkomana i pijanice". No, da im ni ova prevara neće proći pokazaćemo nekim pitanjima na koje MORA odgovoriti upravo Milorad Dodik.

Prvo: da li je taj famozni "ujak" policijski inspektor? I to čak u organizacionim jedinicama u sjedištu MUP-a?! Na kojim poslovima radi i sa kim je blizak? Da li je 2011. godine hapšen u međunarodnoj istrazi FBI i za koja krivična djela? Konačno i ključno pitanje: zašto taj "ujak" nije poligrafski ispitivan i procesno ispitivan, a opštepoznata je njegova umiješanost u ubistvo Davida Dragičevića? Hoće li Dodik i Lukač ustvrditi kako im nije poznata uloga njima očito bliskog "ujaka" u ukupnom zločinu zbog kog je David ubijen?

Da je ovaj "ujak" dobronamjeran, pa zar bi u epicentar dešavanja gurao Davidove nepostoječe "narkomanske sklonosti"? Primjera radi, mogao je svom šefu ministru Lukaču objasniti kako je notorna glupost uopšte razmišljati o potrebi da David krade. On ponajbolje zna kakva je Davidova bila finansijska situacija, a naprosto jer je "došla iz njegovog džepa". Niko na ovome svijetu nije bolje upućen u činjenicu da Davidu nije nedostajalo novca, pa da je iracionalno razmišljati o krađi 200 maraka i kojekakvih tričarija.

Je li "ožalošćeni ujak" svom šefu Lukaču objasnio zašto ga je David prethodno SIKTERISAO, zašto je dugo sa njim odbijao bilokakve kontakte? Pa, da li je objasnio na koji način se ponovo privukao životno neiskusnom i lakovjernom mladiću? Šta ga je to motivisalo da HITNO obnovi vezu sa Davidom? Ništa od toga ovo đubre nije trebalo objašnjavati svom šefu/ministru Lukaču, jer je sve to bilo dio njihovog ZAJEDNIČKOG ZLOČINAČKOG PLANA!

Ima u svemu ovome jedno posebno pitanje: od kud "zabrinutom ujaku" pred Davidovo stradanje pozamašan novac? Je li mu taj novac dao "vrhovni šef" Lukač ili "operativac" Darko Ilić? Kad Dalibor Vrećo i Želimir Lepir, sve pod patronatom Mahmuta Švrake, budu ovakva pitanja postavljali onda ćemo vjerovati da odistinski vode istragu u pravcu procesuiranja i monstruoznog ubistva i njegovih počinioca. Od neposrednih mučitelja i ubica, preko organizatora, do saučesnika.

Kad smo već kod saučesnika pozicionirajmo neka pitanja na koja bi u istrazi trebao odgovoriti Milorad Dodik lično. Počnimo od tih "osam milijardi razloga ubistva Davida Dragičevića" o kojima posljednjih dana govori Davor Dragičević. Kad je Dražena Višnjića, bivšeg šefa Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet MUP RS, postavljao za savjetnika: da li mu je ovaj objasnio "osam milijardi razloga" zbog kojih su inspektori za visokotehnološki kriminalitet dali otkaze? Ili, da budemo precizniji "8,6 milijardi razloga"?

Više puta sam pisao o tome kako razjašnjavanje okolnosti zbog kojih su inspektori za visokotehnološki kriminalitet napustili policiju DIREKTNO RASVJETLJAVAJU MOTIVE ubistva Davida Dragičevića. Pisao sam i kako mjesecima čekam poziv Lepira i Vreće da dam izjavu i kako ću potpisati da je Milorad Dodik od starta upoznat sa pojedinim okolnostima ovog zločina (motivi, pozadina, razlozi prikrivanja zločina...). Je li to razlog zbog kog me tužilaštvo kontinuirano izbjegava pozvati?

Evo, eksklizivno otkrivam šta je pisalo na onom malom komadiću papira kojim sam mahao pred Anketnim odborom i kad sam svima prisutnima rekao na koliko stane ključ ubistva Davida Dragičevića. Pisalo je (jedno ispod drugog): "8,6, FBI, "krivično djelo". Da je prihvatio komunicirati sa mnom predao bih mu taj papirić - samo da posmatram njegove reakcije (zato sam mu tu "kriminalističku kupku" i pripremio) i dezorjentišem ga oko odgovora. No, znao je Lukač odlično šta ga čeka, pa je i priredio onakav cirkus. Pitanja oko patriotizma i tužbe bila su mi od sekundarnog značaja, ali u datim okolnostima to je bilo jedino šta sam mogao izvesti od onoga zamišljenoga.

Poenta je u tome da su Dodik, Lukač, "lažni ujak" i ostatak lopovske bratije za tih "8,6 milijardi razloga" znali mnogo prije negoli je David Dragičević uopšte nestao. Uostalom, neka Milorad Dodik objasni zašto je Dražena Višnjića onako ekspresno postavio za savjetnika? Možda da unaprijed osigura "tal od tih 8,6 milijardi razloga"? Ponešto znam o tome kako funkcioniše "kriminalno taljenje", pa razumljivo postavljam i ovakva pitanja. Eto, meni nije promaklo ono Dodikovo "ako je ubijen", a da ne govorim o onome šta je prezentovao neverbalnom komunikacijom.

Dakle, nas u "PRAVDI ZA DAVIDA" često napadaju zašto sa pojedinim podacima ne idemo ka tužilaštvu i policiji. A ko kaže da to nije učinjeno? Svi akteri ove "istražne cirkusijade" odlično znaju zbog kakvog i koliko teškog kriminala je David Dragičević ubijen. I više nego dovoljno smo mi jedni drugima kazali, no ključ problema nije u dokazima i saznanjima, nego u tome do koga sve seže kriminal zbog kog je David ubijen.

Eto sam Dodik je javno prezentovao doticaj sa "ujakom" koji je trebao biti uhapšen u prvim danima istrage. Umjesto toga on je instrusan u tragedijom slomljenu porodicu da pazi na "tok istrage". Odlično se sjećamo ko je prvih dana bukvalno rastjerao sve koji su došli porodici ponuditi pomoć. Jedno vrijeme je u tome uspijevao, dok se Davor nije malo pribrao i najurio ga. Nakon toga dešavanja su išla u pravcu istine i pravde, a zločinci više nisu imali kontrolu nad našim aktivnostima. To je ono šta ih ponajviše boli, osim straha od 45 godina robijanja.

Može Milorad Dodik koliko mu drago tvrditi kako je "ujaka" upoznao slučajno i kako sa njim nema nikakve veze. No, kako namjerava pobiti činjenicu da je Dražena Višnjića postavio za savjetnika - policajca koji ponajviše zna o tih "8,6 milijardi razloga" NEZAPAMĆENOG POTRESA Republike Srpske? To je tih "8,6 milijardi razloga" zbog kojih stojimo na poziciji da neće biti izbora ukoliko se isti ne razriješe. Onog trenutka kad policija i tužilaštvo uhapse i pritvore tog Davidovog "ujaka" možemo uopšte razgovarati o povjerenju u institucije.

Tek kad Lukač, Ilić, Ćulum, Vrećo, Lepir (i Karan), zajedno sa "ujakom", budu u pritvorskoj jedinici KPZ Tunjice i to sa čvrstom optužnicom, možemo razgovarati o napuštanju Davidovig trga. Hoće li pomenuta bratija, zajedno sa Dodikom, na nas krenuti silom to je samo pitanje visine kazne kojoj se mogu nadati. Što se nas tiče neka i dalje djeluju "organizovano i složno", kao dosad, pa će svi skupa "složno" robijati 45 godina.

radovanovicborislav.blogspot.com

Komentari / 104

Ostavite komentar
Name

OPA

17.07.2018 12:10

PA oni se sami otkrivaju, sami upetljaše famoznog ˝ujaka˝! staviše ga na vruću vatru, poturiše ga svjesno ili nesvjesno!

ODGOVORITE
Name

Lagranz

17.07.2018 14:33

Do sada je postalo sasvim vidljivo da je Lukac (to je sigurno) ali i Dodik umjesan u kriminalni klan. Njihovi dosijei ne smiju da ugledaju svjetlo dana, ali ce biti uskoro sasvim raskrinkani! To je sasvim sigurno. Bice to bombasticna istina o nasem kvazi-vodji predsjedniku!

Name

re: Langranz

17.07.2018 14:47

Kada se sve raskrinka onda za neke nece biti potrebno da se odrze izbori, jesam li tacno razumio? Otuda ono "da izbora nece ni biti"?

Name

kiza

17.07.2018 15:39

Slazem se sa komentarom ali bih promenio redosled. Prvo osvedoceni krimos dodik pa onda lukac

Name

SILU JE PROVODILA I JELENA JEVDJENIC

17.07.2018 18:36

A sta je tek radila supruga nacelnika uprave policije RS Dragana Jevdjenica, svojom bahatoscu i izivljavanjem izazvala je srcani udar...radila je na mjestu sefice u banci bez diplome fakulteta i takvu silu je provodila da je mobing blaga rjec. Bojis li se Boga Jelena Jevdjenic, srcani udar se ne zaboravlja!!! Poslije svega je presla da radi u ministrastvo zdravlja RS, zaslugama i prljavim poslovima supruga Dragana Jevdjenica iz Celinca nacelnika uprave policije RS. Dragane Jevdjenicu nemoj da intervenis preko najboljeg covjeka, ne znam samo otkud sa Vama kad je covjek prva liga, i nije kriminalac da se s tobom druzi...

Name

Nindža Kornjača

17.07.2018 18:37

Vlast R.S. je mafijaška, a glavni bos je M.Dodik,zamjenik i veliki konkurent Dragan Lukač, hijerarhija se strogo poštuje, zna se ko kosi,a ko vodu nosi.Njihova osionost da im niko nista ne može dovela je do ubistva Davida Dragičevića,a onda su krenule laži i montiranje njihove "istine", Oni ce nastaviti sa lažima,od njih se ne može očekivati da sami sebe hapse,mora doći do promjena u svim slojevima vlasti,demontirati tu mafijašku organizaciju,zaposliti časne i poštene službenike i krenuti u rasvjetljavanje pljački, ubistava,nepotizma, itd. Pravda za Davida!!! Ti si naš junak i svijetli lik u ovoj tami, i tvoj otac Davor takođe!!!

Name

@OPA 17.07.2018 14:10

19.07.2018 06:40

Poturise ga svjesno, valjda i oni moraju imati neke "dokaze" koje Dodik - za novac - javno obznanjuje u TV emisiji kod najveceg novinara prevrtljivca Milomira Marica. Sa druge strane, sa vlasnikom TV HAPPY, Peconijem, Dodik je svercovao naftu iz Rumunije. Sad mu Peconi, koji se potpisuje otiskom prsta, vraca dobrim uslugama na svom TV mediju za "dobru ratnu saradnju". Ruka ruku mije. Kako ce prljavi novinar Maric onda Dodiku postavljati pitanja, pa nije Dodik NATO lobistkinja Milicka?!

Name

Opa

19.07.2018 21:20

Jelena JEVDENIC i Dragan JEVDENIC iz Celinca pravo iz Josavke sa lijepim gestom se kitite daleko ste dosegli provoditi silu nad jadnim narodom sta ste bili i sta ste radili u bivšoj Jugoslaviji,silu primjenjivati nad sirotom narodu a ima Boga i pravde a vi siledzije i imate djecu mozda oni cehove Ce da placaju

Name

PREDRAG ĆERANIĆ

20.07.2018 07:02

Ja ću vama srediti sve. Zadesiću Vas toliko da se zadesnuti nećete uopšte snaći.

Name

MONSTRUM

17.07.2018 12:11

Monstrum.je znao ko je ubio dijete i mrtav hladan je otišao da izjavi saučeše!? Kakav je to monstrum i zločinac!!!!

ODGOVORITE
Name

Petar

17.07.2018 14:17

Ko je znao?????

Name

Re Petar

17.07.2018 14:39

Milorad Dodik!!!!!!!!!!

Name

Petar

17.07.2018 15:10

Katastrofa , to moze samo kod nas a da nema odgovornosti .

Name

xs

17.07.2018 12:17

Dodik lazov srpski prevarant

ODGOVORITE
Name

Pajo

17.07.2018 14:22

Da nije snsd umijesan davno bise rijesila misterija a ovako dodik i lukac su glavni krivci za ubistvo djeteta

Name

Stana

18.07.2018 13:24

"Pravda za Davida ce promijeniti sve"

Name

Christian Sweden

20.07.2018 10:42

Samo da on dobije na izborima onda ce on to polako sve potamaniti, i svi ce nestati i nace ce se laznni ubica i onda ce se dodo svetiti svima iz Pravde za davida, samo da se zna. On nema milosti.

Name

SOS

17.07.2018 12:23

Pravda za Davida... Sloboda,i buducnost za svu nasu djecu u R.S.

ODGOVORITE
Name

klopka

17.07.2018 12:23

Ništa nije kao prije. Kriminalci obukoše uniforme, zakon u ruke pa udri po narodu. Kog ubiju tog sakriju poslije pronađu pa trguju. Ni obraza ni časti. Razlaz narode dok nismo svi naj.bali. Protiv ovih još nije izmišljen serum.

ODGOVORITE
Name

Re klopka

17.07.2018 17:27

Ima serum . ZOVE SE NAROD. Ima da leti perje. Samo prije zatvora na trg da pljuje narod . kad se nebudu vidjeli od pljuvacke , onda u prdekanu. A mislim da bi morali uvesti smrtnu i dozivotnu kaznu.

Name

MS

17.07.2018 19:06

Sta komentarisati?lud ,moze zakljuciti da je neko iz vrha vlasti angazovao otmicu i svirepo ubistvo Davida,nikako da shvatim da monstrumi mogu nakon svega potresati mrtvog Davida u grobu ,u djelicu moga srca polako ali sigurno zivi iskra da ce istina i pravda izaci na povrsinu ,da ce ubicama suditi narod ,javnost kako u Srpskoj ,BiH ,Evropi .Ubice ,culiste da je Bozija zadnja ali teska .Samo nam treba istina i pravda,dusmani ,kako spavate?

Name

Mafijasi u mupu

18.07.2018 08:56

BOSKO PANDZA JOVO MARKOVIC DRAGAN JEVDJENIC DARKO JOVANIC NAJVECI MAFIJASI U MUP-U KOJI SU RASTJERALI SVE KOJI HOCE DA RADE POSTENO VISE DETALJA BLOG SLOBODANA VASKOVICA

Name

Cuca

17.07.2018 12:41

Vise vrijedi vasa jedna analiza nego desetine drugih iz Vase brane. Vidi se da ste potkovani znanjem i iskustvom, a nadasve imate i hrabrosti. Čestitka i respekt uz duboki naklon sa zemljom da uspijete u svojim naumima.Istina i pravda stim dolazi i kazna za sve izrade srpskog roda koji ovaj svirepo zločin ucinise

ODGOVORITE
Name

XL

17.07.2018 12:47

Sačuvaj bože ovaj narod i daj im snagu da izdrže ovo do kraja i da se sklonu Sotone iz vrha narodnih institucija! PRAVDA ZA DAVIDA!!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Напријед

17.07.2018 12:50

КОМЕ ОБРАЗ ЛЕЖИ У ТОПУЗУ, ТРАГОВИ МУ СМРДЕ НЕЧОВЈЕШТВОМ!

ODGOVORITE
Name

да, да

17.07.2018 16:05

Тако је, Владика Данило великог Његоша је то фино рекао "Коме закон лежи у топузу, трагови му смрде нечовјештвом.."

Name

U straha su velike oči

17.07.2018 12:56

Dakle 8.6 milijardi je lova od prodaje droge???

ODGOVORITE
Name

Lol

17.07.2018 13:30

Čega, dinara?

Name

Skeptik

17.07.2018 13:31

Da, i od droge i od ostalog kriminala. A David je to sve otkrio kada ih je hakovao, priča se. Davor je , priča se, sve te podatke poslao na mnogo adresa. Ukoliko mu se nešto dogodi SVE ĆE ODMAH BITI OBJAVLJENO!

Name

decko

17.07.2018 14:19

Postaje zanimljivo

Name

Igor

17.07.2018 15:25

Zasto cekati sa objavom ? Zar nije posteno prema svim gradjanima i onima koji su protiv i onima koji su u zabludi pa za vlast da se kaze istina ? Evo ja sam protiv a vjerujem da bi mnogi koji su za promijenili misljenje. Udaljavate se od teme . Ovde je najbitnije da se sazna ko je i zasto ubio momka. Vjerujem da je ubijen i hocu da znam da ti koji su to uradili nece imati priliku da nekog drugog ubiju.

Name

Одговор Игору

17.07.2018 16:08

Свака част Игоре, веома добар коментар. Право у средину.

Name

Re Igor

17.07.2018 17:01

Polako, krug se polako zatvara, omča se steže....Malo strpljenja, mora ovako.

Name

g

17.07.2018 18:31

Nije vazan jedan slucaj, on je samo inicijalna kapisla. Ko misli drugacije vrijedan je zaljenja.

Name

MARIJA

18.07.2018 04:44

NIJE TO LOVA OD DROGE TOJE LOVA KOJU JE TAJ ŠTO SE PRESTAVLJA KAO UJAK INAČE IT STUČNJAK KOJI RADI ZA MUP SVRNO SA TUĐI RAČUNA PA JE ZBOG TOGA DOLAZIO FBI

Name

Za Mariju

18.07.2018 06:58

Aljoša Borković je haker,to znamo,znamo da je pokrao silne pare,slovenci su zvali američku agenciju u pomoć,oni su tragom došli do Bluke i do Aljoše Borkovića,Vi kažete nije od droge,nego su to hakerove pokradene pare? O.K ,pitanje je,gdje su pare i kakve veze David ima sa tim,da li je David našao račun na kojem su pare i čiji je to račun i da li Aljoša Borković radi u mup-u?

Name

@Igor

20.07.2018 06:46

Hoce Davor da istinu kažu oni sto im je to posao,a ne on. Nije njegovo da vodi istragu,a on zna ko su ubice!

Name

?

17.07.2018 12:57

Ovo je ozbiljna optužba gospodina Predsjednika za saučesnistvo?

ODGOVORITE
Name

Dario

17.07.2018 13:11

Ko nije svjestan jednog a to je da mafija ima drzavu taj ne shvata gdje zivimo.

ODGOVORITE
Name

g

17.07.2018 18:32

Mnogi ne shvataju.

Name

Petar

17.07.2018 13:16

Što je više neistina i laži Dodik nam je miliji i draži.

ODGOVORITE
Name

Nikola

17.07.2018 13:47

To je stara i otrcana sektaška fora,više nigdje ne prolazi! Gotov je!!!

Name

Nikola

17.07.2018 13:51

Stara i otrcana fora više ne prolazi! Car je razotkriven u svom kriminalnom i narko-mafijaskom kartelu! Vile na Dedinju,Kipru,preduzeca u Republici Srpskoj,Srbiji,Kipru,Austriji,Italiji...Sada mu je sin kupio i ATV!? Šta je drugo nego droga i narko drzava!

Name

On je

15.09.2018 10:46

Ti si obican bot, zato ti je i drag jer primas platu da lajes ovako.

Name

Miloš

17.07.2018 13:27

Upleli su se u veliki kriminal sa drogom koji je očigledno primijetio i FBI!? Očigledno tu se krije i odgovor ko je ubio i zašto Davida Dragičevića!?

ODGOVORITE
Name

Hmmm

19.07.2018 10:47

DEA, CIA, NSA su agencije koje su zaduzene da rade van teritorije SAD-a. FBA vodi istrage iskljucivo na svojoj teritoriji, izuzetno ako ih odredjene drzave pozovu u pomoc, a i u tim slucajevima njihova uloga je savjetodavna i nista vise... Ovde mnogi komentari nemaju veze s vezom.

Name

Milan

17.07.2018 13:29

David je otkrio njihove račune i zato su ga ubili! Sada se zna i zašto ćute!? Sta znaju Dodik,Željka i Lukač? Znaju sve!!!

ODGOVORITE
Name

Jovan

17.07.2018 13:30

Ljudi moji,zar ovakvi kriminalci i narko bosovi da nam vode drzavu!? Strašno!

ODGOVORITE
Name

hm...

17.07.2018 13:32

Znaci dodo i bratija maznuli 8.6 milijardi...a komplet srpska duzna 6....e narode moj tupavi...u kini se za ovo strelja komplet familija da 10og koljena, a vi glasajte veliki srbi za ovoga

ODGOVORITE
Name

SPAS

17.07.2018 14:23

Bilo bi dobro da se te pare vrate u Srpsku.

Name

NN

17.07.2018 14:45

One ce da zavrse kod brata Putina.. Samo gledas reprizu..

Name

Da

25.07.2018 20:47

Pa Dodo je vec 2 milijarde ostavio u Svicu sad samo digne sidro i baj, baj glup je ovako al.podoban za kriminal od 8.6 milijardi pola je njemu...

Name

ANTIBOT✊

17.07.2018 13:55

Koliko je situacija za vlast teška i kritična govori činjenica da su se i botovi ušutali. Nigdje ih nema. Da nije već nastupila bježanija, tutanj? GOTOV JE!✊✊✊

ODGOVORITE
Name

Wodolija

17.07.2018 14:59

...pa moraju nesto drugo da ponude, narod nije nasjeo na te trikove... i sta je jos gore, nemaju izgleda vise ni ideja ....vjerovatno da je stvarno postalo vec pregusto za njih....nemaju oni vise ni vremena ni zivaca da botove angazuju, osim toga i botovi su moguci svjedoci kasnije kada se budilo sudilo svima.....

Name

Mali

18.07.2018 08:28

Odlično zapažanje, Kad botovi (primitivne mazge) skontaju da je došao kraj, onda je to najbolji pokazatelj trenutnog stanja. Lavina je pokrenuta... Pacovi prvi napuštaju brod koji tone.

Name

re ANTIBOT✊

18.07.2018 14:56

Ma sta imas ludu pricu pricat cuj David i 8 milijardi i ujak .Ma ja sta zna dijete sta je 8 milijardi.

Name

Za re antibot

20.07.2018 07:26

Glup si sinko ako tako mislis. Klinac od 15 godina je u Americi hakovao Pentagon i berzu na Wall Streetu. Klinci su cudo ua IT tehnologiju. Ovo za Aljosu i marisanje silne love sa racuna je tacno.

Name

Licnost

17.07.2018 15:01

Karan treba biti 45X2 godina u zatvoru i za druge zlocine za koje će se uskoro znati

ODGOVORITE
Name

Karan

17.07.2018 16:11

Neko me (pro)zvao? Išao sam do marketa da kupim četkicu za zube...

Name

eeee

17.07.2018 15:02

Narod nema 'ljeba da jede, ovi "zaštitnici" republike srpske, ukrali 8.6 milijardi...pa znate li vi koliko ste autoputeva, škola, bolnica, fabrika i ko zna čega sve još mogli napraviti s tim parama...da su ukrali 800 miliona mnogo je, a oni 8600 miliona......a ti narode jedi budjav lebac i glasaj za velike srbe i zaštitnike

ODGOVORITE
Name

Bravo

17.07.2018 15:07

Samo nastavite lupati gluposti, pa u ove nebuloze ne bi povjerovalo niti malo dijete.

ODGOVORITE
Name

za bravo

17.07.2018 15:41

A nebuloze vam nisu sve što oni iznose? počev od pres konferencije pa nadalje....

Name

kiza

17.07.2018 15:41

Bravo za bravo gluposti. Cifra je mnogo veca. Vec vidjeno u Srbiji za vreme vladavine Milosevica

Name

re

18.07.2018 15:43

Gluposti .... Ne vidimo baš neku ozbiljniju reakciju osim ove tvoje. I to nešto govori

Name

Re

20.07.2018 12:03

Tako ste tvrdili da nema ubistva i da su i to gluposti, a evo, nakon tri mjeseca je ubistvo...polako istina izlazi na vidjelo. Pravda za Davida !!!

Name

Re bravo

23.07.2018 23:11

Vrati milione i u Cz na robiju Haha PRAVDA stize mjauuu..bićeš buban do smrti svaki dan g...o

Name

Anna

17.07.2018 15:21

Pravda za Davida,podrška Davoru i Suzani. Blogerima svaka čast na hrabrosti.

ODGOVORITE
Name

Laž

17.07.2018 17:53

Laz me laz, lazi ako smes

Name

ZA LAZ

20.07.2018 07:28

Frka a? Gori guici, ima pojeftinih kofera kod Djure kineza, leti kupuj i guli dok jos imas malo vremena,

Name

Nepismena Slavica Matijaš

17.07.2018 17:56

Toj bratiji treba dodati i nepismenu tužiteljicu Slavicu Matijaš koja je saucesnik Davidovog brutalnog ubistva! PRAVDA ZA DAVIDA!

ODGOVORITE
Name

re

17.07.2018 22:03

Tako je majstore. Toj beštiji ne treba dati mira jedne sekunde. Samo je prozivaj, neka joj se život pretvori u noćnu moru jer ništa bolje nije zaslužila. Slavica Matijaš mora u zatvor. Zatvor za Slavicu Matijaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

M

18.07.2018 09:03

Slavica Matijaš je Dodikov privatni tužilac!!!

Name

ARMANI

17.07.2018 21:07

Jedna stvar koja se stalno povlaci je da je bio narkoman?OK,tko to moze potvrditi i kako?U nalazu vjestaka ne postoji skoro nikakav nalaz za opijate.Tko je Davida snadbijevao drogom bilo kakve vrste?Da li netko to moze potvrditi?Ocito je to notorna laz.Od prvog plana i odluke da se ukloni,vlast ove nestretne drzave zna sve pojedinosti.Sprega vlasti i kriminala je mnogo jaka tako da uvek imaju dva koraka ispred isplanirana.Tesko da ce se ovo privesti kraju,nazalost.Porazavajuca je cinjenica da ovo nece i nije jedini slucaj brutalne likvidacije obicnog covjeka.Covjeka koji je slucajem upao u sistem kriminalnih manipulacija, i naravno da je morao biti uklonjen.

ODGOVORITE
Name

mima

17.07.2018 21:17

Malo je 45 godina robije.

ODGOVORITE
Name

banjalucanka

17.07.2018 21:28

bravo vaskovicu!!!!

ODGOVORITE
Name

sipovo

18.07.2018 18:46

Bravo Radovanoviću!!!!

Name

narucilac i izvrsilac

17.07.2018 21:47

Znaci, autor je indirektno napisao ko je narucilac i ko je izvrsilac ubistva. i ti odlasci na kobajagi izjavu saucesca nisu nista drugo, nego vracanje zlocinca na mjesto zlocina

ODGOVORITE
Name

Eno

17.07.2018 23:19

Ima ona stara narodna izreka :"kakav narod takva vlast"... Pametnom dosta

ODGOVORITE
Name

Nesanica

17.07.2018 23:30

Evo rata kazu svi

ODGOVORITE
Name

Borac

18.07.2018 06:17

Nema rata, ima samo strašna potreba da se ovi kriminalci iz vlasti uklone. Idealna je prilika oktobar i to se već nazire, a onda procesuiranje.

Name

Forenzika

18.07.2018 01:01

Znao sam od početka da nešto debelo smrdi momak pokojnik je nešto o nekom znao i to ga je i koštalo života nažalost..

ODGOVORITE
Name

Gor051

18.07.2018 08:12

Zasto niko ne prica o tome da je Mateo Puljak takodje zrtva rezima??? Momak je kamionom udario u naplatne kucice kod Glamocana, koje su tu postavljene samo u svrhu pranja miliona maraka...

ODGOVORITE
Name

Saobracajac

18.07.2018 11:32

Re za gor 051 Legendo zao mi je momka kućice su morale biti uklonjene po zakonu ali momak je letio a ne vozio se...

Name

mima

18.07.2018 18:41

Re saoraćajac,a jesu li postavljene po zakonu ?

Name

Jovo

18.07.2018 08:55

Nego, što su ga "oteli"? To nas interesuje? Koja je to "pozadina"?

ODGOVORITE
Name

Borac

18.07.2018 15:08

Pa to svi tražimo od institucija. To pitanje trebaš njima postaviti. Svi traže odgovore od pogrešnih osoba. Zato ovu vlast i treba rušiti , pošto nema odgovore na nijedno bitno pitanje.

Name

Elena

18.07.2018 15:21

Znači- motiv novac.

ODGOVORITE
Name

Nesanica

18.07.2018 16:11

E moj narode moj narode samo citam i citam i opet isto jedni za jedni protiv.u citavoj ovoj prici samo je jedna istina da nema jednog mladog zivota i vise ga nikada nece biti sve ostalo je vec vidjeno i sta nista. Evo i oktobra pa i da se desi promjena jed i odu drugi dodju .nedaj boze uvijek moze biti gore.mi samo ovdje sjedimo i piskaramo i odosmo za s ojim zivotima a ti jadni rodielji nemaju vise ni naprijed ni nazad ni lijevo ni desno ni gore ni dolje.Samo bol patnja tuga koja nezavisi vise ni od cega jer sve se mozda moze promjeniti ali njihova teska i preteska sudbina nikad

ODGOVORITE
Name

Re

20.07.2018 12:06

Zato bi bilo dobro da ih podrže u borbi i oni koji shvataju sve, ali još ne stoje na Trgu.

Name

ZaljubljeniFilozof

18.07.2018 16:41

Sta cemo sa likom koji ima 450 bitkoina na hard disku kojeg je MUP RS pustio? To je 2,6 miliona eura. Da oni nisu podijelili taj novac?

ODGOVORITE
Name

Dubioza

18.07.2018 21:54

Na to ce odgovoriti Lepir zvani " dzoing".

Name

Majka Novi Grad

18.07.2018 19:50

SAD MIJE JASNO O KAKVOM UJAKU JE RIJEC. SVI SU U ZIVOM BLATU , PONEKAD SE SAMI OTKRIVAJU . MOLIM BOGA DA DAVOR DRAGICEVIC SVE TO IZDRZI . " PRAVDA ZA DAVIDA ,"

ODGOVORITE
Name

Vlast

18.07.2018 21:41

Vlast nam je katastrofalna, ali ako smo na tolikom dnu da podrzavamo dvije sizofrene budale: vaskovica i radovanovica, onda nista bolje ni zasluzili nismo.

ODGOVORITE
Name

konačno

20.07.2018 13:21

Konačno jedan pametan komentar.

Name

Silver

19.07.2018 00:06

Sve rečeno.Bravooo

ODGOVORITE
Name

Majka Novi Grad

19.07.2018 07:04

Nemogu sebi doci kad ovo citam . Sad mije jasno koje taj famozni nepostojeci ujak . Moramo biti i optimisti i Boracka organizacija je stala uz Davora .

ODGOVORITE
Name

Sved

19.07.2018 08:39

Vidi te mu facu kakav je zar takav covjek moze da bude presjednik fuj taj mrzi sam sebe. Taj ne progovori a vec laze samo vi glasajte za njega bas ce da vam bude lijepo. Zar ga toliko volite da mu cak dozvolite da vam i zivot unisti i citavu R.S.

ODGOVORITE
Name

Boze NAS

19.07.2018 11:01

Sve ovo procitah i ne mogu da vjerujem sta nam se ovo dogadja. Ali vjerujem da je ovo istina. Onda se pitam: zasto Vucic i Irinej podrzavaju ovu spodobu od predsjednika RS?????????????????????

ODGOVORITE
Name

re

20.07.2018 12:07

Zato što su i njih dvojica spodobe

Name

Magdalena Puric

19.07.2018 15:33

Strasno! Ko je sad ovaj "ujak",otkud se on pojavi?

ODGOVORITE
Name

svaka čast BOKI

19.07.2018 17:15

NA informacijama, SAMO ČINJENICE i istina nam treba, a ne neke kvazi istrage iz italije koji tobože nikad ni u BL nisu bili a znaju više informacija u vezi slucaja i od vas i od Banjalučana, da se čovjek zamisli KAKO i od koga?!

ODGOVORITE
Name

ratko

19.07.2018 22:16

Ja se plasim ove struktujre SNSD i sprege s policijom, ali zaista da Bog sačuva....a o softverskoj mafiji se ćuti, pljačka veka se dešava sa softverima u javnim ustanovama i firmama, u najavi pljaćka stoleća.Svrha uvodjenja ne može biti opravdana ni finansijski ni funkcionalno.Ako kje neko davao za neki štampati materijal 100 000KM godisnje a neko mu uvede softver da mu naplati 20 miliona i to godisnje jos po milon za odrazavanje pa to je dranje , otimačina i haračina.

ODGOVORITE
Name

Arhandjelo Mihailo

20.07.2018 08:10

Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

Bosko

15.09.2018 05:19

LJUDI GRADJANI IZADJITE NA IZBORE I GLASAJTE ZA PROMJENE SAMO NE ZA OVU VLAST INACE NEDAJ BOZE MOZE IZMACI KONTROLI VRIJEME JE... SNSD PUNA SPIRICA A VI KAKO ZELITE.........VRIJEME JE ZA PROMJENE PODRSKA ZA DAVIDA

ODGOVORITE