Грујић жели, Ливерпул жели, Ворнок жели...

Чека се још само менаџер! „Грујић је неко ко нам се свиђа, али нисам сигуран да ли његов агент жели да он дође код нас“, каже стратег велшког клуба.

Фудбал 18.07.2018 | 17:00
Грујић жели, Ливерпул жели, Ворнок жели...
Кардиф чека Марка Грујића. Тренер Велшана Нил Ворнок изјавио је како је посао око нове позајмице српског везисте у току, да су три стране сложне, али да се чека четврта, а то је менаџер талентованог фудбалера Зоран Стојадиновић.

Грујић је очигледно више него задовољио захтеве искусног стратега у другој половини прошле сезоне, па се у Кардифу надају да би поново могло да дође до сарадње, овога пута током читаве сезоне.

„Разговарали смо са Ливерпулом, мислим да је све у току, али још увек нема вести. Грујић је неко ко нам се свиђа, али нисам сигуран да ли његов агент жели да он дође код нас. Ипак, чини ми се да Ливерпул и Марко то желе”, рекао је Ворнок.

Кардиф је изборио повратак у Премијер лигу у прошлу сезону, па се може сматрати више него привлачна опција за српског репрезентативца, а посебно уколико је тренеру толико стало да га има у свом тиму.

Ипак, кључ очигледно држи Стојадиновић, који врло вероватно има још неког „кеца у рукаву“ када је у питању потенцијални клуб Марка Грујића у наредној сезони.

Са друге стране, Кардиф је већ потрошио преко 30.000.000 евра на довођење четврице појачања у акутелном прелазном року. У клуб су дошли Џош Марфи из Норича (11.400.000), Боби Рид из Бристола (11.350.000), Грег Канингем из Престона (4.000.000) и Алекс Смитиса из КПР-а (4.000.000).

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар