Grujić želi, Liverpul želi, Vornok želi...

Čeka se još samo menadžer! „Grujić je neko ko nam se sviđa, ali nisam siguran da li njegov agent želi da on dođe kod nas“, kaže strateg velškog kluba.

Fudbal 18.07.2018 | 17:00
Grujić želi, Liverpul želi, Vornok želi...
Kardif čeka Marka Grujića. Trener Velšana Nil Vornok izjavio je kako je posao oko nove pozajmice srpskog veziste u toku, da su tri strane složne, ali da se čeka četvrta, a to je menadžer talentovanog fudbalera Zoran Stojadinović.

Grujić je očigledno više nego zadovoljio zahteve iskusnog stratega u drugoj polovini prošle sezone, pa se u Kardifu nadaju da bi ponovo moglo da dođe do saradnje, ovoga puta tokom čitave sezone.

„Razgovarali smo sa Liverpulom, mislim da je sve u toku, ali još uvek nema vesti. Grujić je neko ko nam se sviđa, ali nisam siguran da li njegov agent želi da on dođe kod nas. Ipak, čini mi se da Liverpul i Marko to žele”, rekao je Vornok.

Kardif je izborio povratak u Premijer ligu u prošlu sezonu, pa se može smatrati više nego privlačna opcija za srpskog reprezentativca, a posebno ukoliko je treneru toliko stalo da ga ima u svom timu.

Ipak, ključ očigledno drži Stojadinović, koji vrlo verovatno ima još nekog „keca u rukavu“ kada je u pitanju potencijalni klub Marka Grujića u narednoj sezoni.

Sa druge strane, Kardif je već potrošio preko 30.000.000 evra na dovođenje četvrice pojačanja u akutelnom prelaznom roku. U klub su došli Džoš Marfi iz Noriča (11.400.000), Bobi Rid iz Bristola (11.350.000), Greg Kaningem iz Prestona (4.000.000) i Aleks Smitisa iz KPR-a (4.000.000).

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar