СП - жријеб: Српске дјевојке прво на Доминиканке!

Са Бразилкама 1. октобра.  Такмичење на Светском првенству у Јапану одбојкашице Србије почеће утакмицом са Доминиканском Републиком, 29. септембра.

Остали спортови 17.07.2018 | 15:30
СП - жријеб: Српске дјевојке прво на Доминиканке!
Светско првенство игра се од 29. септембра до 20. октобра у Јапану.

Одбојкашице Србије играће у Групи Д у Хамамацуу са Бразилом, Доминиканском Републиком, Порториком, Казахстаном и Кенијом.

Прву утакмицу на турниру, против Доминиканске Републике 29. септембра, одбојкашице Србије играју од 9.10 часова по средњеевропском времену. 

У другом колу, у недељу, 30. септембра, Србија ће од 12.20 играти против Кеније, док ће јој дан касније у трећем колу у исто време противник бити Бразил. 

После слободног дана, Србија ће у четвртом колу, у среду, 3. октобра од 9.10 играти против Казахстана, а у последњем петом колу, дан касније, против Порторика од 6.40 часова. 

У Групи А у Јокохами играју Јапан, Холандија, Немачка, Аргентина, Мексико и Камерун. У Групи Б у Сапороу су Кина, Италија, Турска, Бугарска, Куба и Канада, а у Кобеу у Групи Ц играју САД, Русија, Азербејџан, Јужна Кореја, Тајланд и Тринидад и Тобаго. 

Пласман у другу фазу избориће по четири селекције из све четири групе. Екипе ће бити подељене у две групе по осам. У Групи Е у Нагоји играће екипе из А и Д, а у Групи Ф у Осаки екипе из Б и Ц. Одиграће се четири кола, од 7. до 11. октобра. 

По три првопласиране селекције из Е и Ф избориће пласман у трећу рунду такмичења, а утакмице ће се играти у Нагоји. По две првопласиране екипе из те две групе играће у полуфиналу. 

Полуфиналне утакмице, као и мечеви за медаље и за пето место играће се у Јокохами.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар