Крај одмора за Премијерлигаше! Креће сезона!

Предстојећег викенда на програму су мечеви првог кола нове сезоне у Премијер лиги БиХ.

Фудбал 17.07.2018 | 23:30
Крај одмора за Премијерлигаше! Креће сезона!
Утакмицама првог кола предстојећег викенда почиње нова сезона у Премијер лиги БиХ, а шест мечева премијерне рунде подијељено је на два дана. Четири ће бити одиграна у суботу, а два у недјељу.

Свакако најзанимљивије би требало бити на тузланском "Тушњу", гдје ће Слобода под свјетлошћу рефлектора дочекати троструког узастопног бх. шампиона, екипу Зрињског.

Још један меч биће одигран у вечерњем термину, и то онај на "Пецари" између домаћег Широког Бријега и дебитанта у бх. елити, екипе Тузла Цитy.

Други новајлија у Премијер лиги БиХ, Звијезда 09 из Етно села Станишићи, такође ће првенство отворити гостовањем, и то у Добој-Какњу.

Сарајевске ривале, након наступа на међународној сцени, за викенд очекују премијерлигашки испити. Жељезничар ће у госте ГОШК-у, док Сарајево путује у Семберију на ноге Раднику.

Неизвјесно би требало бити и у Крупи на Врбасу, гдје ће домаћин Крупа дочекати силно појачани Челик, који је премијерлигашки статус сачувао након што Борац није успио да добије лиценцу за наступ у најјачој лиги БиХ.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ - 1. КОЛО:

Субота, 21. јул:

17.30 Крупа - Челик
17.30 Младост - Звијезда 09
17.30 ГОШК - Жељезничар
20.00 Слобода - Жељезничар

Недјеља, 22. јул:

17.30 Радник - Сарајево
20.30 Широки Бријег - Тузла Цитy

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рус

18.07.2018 08:25

Ма они могу поцети када хоце одмарати колико хоце небитна лига

ОДГОВОРИТЕ