Двајт: Нисам лош човјек, никад не бих уништио екипу!

Двајт Хауард од наредне сезоне носиће дрес Вашингтон Визардса, где ће уједно и морати да оповргне гласине да је лош по тимску хемију.

Кошарка 18.07.2018 | 10:30
Двајт: Нисам лош човјек, никад не бих уништио екипу!
Хауард је прошле године био члан Шарлота, а током лета трејдован је у Бруклин, који га је убрзо отпустио и амерички центар је потписао једногодишњи уговор са Визардсима.

Двајта кроз целу каријеру прати прича да је 'штеточина' и да има веома лош утицај по своје екипе, тачније да када тим побеђује све је лепо, али ако ствари мало крену низбрдо крене и он.

"Немам проблем да причам о томе, ја нисам лоша особа. Никад нисам био лош по свлачионицу. То су све лажи како би се моји трејдови оправдали. Свако ко ме зна, ко је са мном проводио време, и на терену и ван њега, зна да нисам лош човек. Никад не бих уништио неку екипу, али то је наратив који су увек покушавају да 'гурају' о мени. У једном тренутку су причали да сам сјајан саиграч, да се превише смејем на терену", рекао је Хауард, а пренео Вашингтон пост. 

Двајт у главном граду САД мења Марћина Гортата, који је у замену за Остина Риверса отишао пут Лос Анђелеса. 

Он ће покушати да донесе екипи нешто што им је свих претходних година фалило и да, са Џоном Волом и Бредлијем Билом, покуша да сачини нову "велику тројку" и можда чак нападне конференцијску титулу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар