Dvajt: Nisam loš čovjek, nikad ne bih uništio ekipu!

Dvajt Hauard od naredne sezone nosiće dres Vašington Vizardsa, gde će ujedno i morati da opovrgne glasine da je loš po timsku hemiju.

Košarka 18.07.2018 | 10:30
Dvajt: Nisam loš čovjek, nikad ne bih uništio ekipu!
Hauard je prošle godine bio član Šarlota, a tokom leta trejdovan je u Bruklin, koji ga je ubrzo otpustio i američki centar je potpisao jednogodišnji ugovor sa Vizardsima.

Dvajta kroz celu karijeru prati priča da je 'štetočina' i da ima veoma loš uticaj po svoje ekipe, tačnije da kada tim pobeđuje sve je lepo, ali ako stvari malo krenu nizbrdo krene i on.

"Nemam problem da pričam o tome, ja nisam loša osoba. Nikad nisam bio loš po svlačionicu. To su sve laži kako bi se moji trejdovi opravdali. Svako ko me zna, ko je sa mnom provodio vreme, i na terenu i van njega, zna da nisam loš čovek. Nikad ne bih uništio neku ekipu, ali to je narativ koji su uvek pokušavaju da 'guraju' o meni. U jednom trenutku su pričali da sam sjajan saigrač, da se previše smejem na terenu", rekao je Hauard, a preneo Vašington post. 

Dvajt u glavnom gradu SAD menja Marćina Gortata, koji je u zamenu za Ostina Riversa otišao put Los Anđelesa. 

On će pokušati da donese ekipi nešto što im je svih prethodnih godina falilo i da, sa Džonom Volom i Bredlijem Bilom, pokuša da sačini novu "veliku trojku" i možda čak napadne konferencijsku titulu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar