ПСЖ и Алекс Сандро - договорено! Још Јуве...

Француски клуб и Бразилац постигли споразум око уговора.

Фудбал 17.07.2018 | 14:00
ПСЖ и Алекс Сандро - договорено! Још Јуве...
Прво појачање Пари Сен Жермена овог лета је стигло из Јувентуса, а ускоро би могло и друго. Стопама Ђанлуиђија Буфона би ускоро могао да крене и Алекс Сандро.

Француски медији јављају да се ПСЖ договорио око личних услова са бразилским левим беком. Он је пристао на петогодишњи уговор вредан 4.500.000 евра по сезони. То је значајна повишица с обзиром да у Јувентусу зарађује 2.800.000 евра годишње. Нови тренер француског првака Томас Тухел има амбицију да промени формацију на тројицу позади и зато су му потребни брзи и офназивни бочни играчи попут АлексаСандра. Подсетимо, ПСЖ је већ продао левог бека Јурија Берчичеа у Атлетик Билбао и тренутно на тој позицији има Лајвина Курзаву којим Тухел баш и није одушељен. Десна страна је покривена са Алвесом и Менијеом.

Свецима сада остаје да постигну споразум са Јувентусом. Иако је Јуве задовољан Бразилцем и његовим играма, нема ништа против да га прода за 50.000.000 евра. ПСЖ тренутно нуди 40.000.000 евра и наредних дана ће два клуба покушати да приближе ставове. Јувентусу је потребна једна оваква продаја како би додатну попунио касу због доласка Роналда и још неких планираних појачања.

Ако прода Сандра, Јуве практично остаје без левог бека. Наиме, Асамоа је отишао у Интер, а новајлија Спинацола је доживео тешку повреду колена. Јувентусов сан је да доведе Марсела али то није реално јер Реал нема намеру да прода Бразилца. Реалније су алтернативе попут Дармијана из Манчестер Јунајтеда или Берната из Бајерна.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар