PSŽ i Aleks Sandro - dogovoreno! Još Juve...

Francuski klub i Brazilac postigli sporazum oko ugovora.

Fudbal 17.07.2018 | 14:00
PSŽ i Aleks Sandro - dogovoreno! Još Juve...
Prvo pojačanje Pari Sen Žermena ovog leta je stiglo iz Juventusa, a uskoro bi moglo i drugo. Stopama Đanluiđija Bufona bi uskoro mogao da krene i Aleks Sandro.

Francuski mediji javljaju da se PSŽ dogovorio oko ličnih uslova sa brazilskim levim bekom. On je pristao na petogodišnji ugovor vredan 4.500.000 evra po sezoni. To je značajna povišica s obzirom da u Juventusu zarađuje 2.800.000 evra godišnje. Novi trener francuskog prvaka Tomas Tuhel ima ambiciju da promeni formaciju na trojicu pozadi i zato su mu potrebni brzi i ofnazivni bočni igrači poput AleksaSandra. Podsetimo, PSŽ je već prodao levog beka Jurija Berčičea u Atletik Bilbao i trenutno na toj poziciji ima Lajvina Kurzavu kojim Tuhel baš i nije odušeljen. Desna strana je pokrivena sa Alvesom i Menijeom.

Svecima sada ostaje da postignu sporazum sa Juventusom. Iako je Juve zadovoljan Brazilcem i njegovim igrama, nema ništa protiv da ga proda za 50.000.000 evra. PSŽ trenutno nudi 40.000.000 evra i narednih dana će dva kluba pokušati da približe stavove. Juventusu je potrebna jedna ovakva prodaja kako bi dodatnu popunio kasu zbog dolaska Ronalda i još nekih planiranih pojačanja.

Ako proda Sandra, Juve praktično ostaje bez levog beka. Naime, Asamoa je otišao u Inter, a novajlija Spinacola je doživeo tešku povredu kolena. Juventusov san je da dovede Marsela ali to nije realno jer Real nema nameru da proda Brazilca. Realnije su alternative poput Darmijana iz Mančester Junajteda ili Bernata iz Bajerna.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar