Милутинов остаје у Олимпијакосу!

Ништа од НБА – Милутинов остаје у Олимпијакосу! Српски кошаркаш Никола Милутинов највероватније ће остати у својој тренутној екипи Олимпијакосу и неће направити искорак у НБА.

Кошарка 17.07.2018 | 21:45
Милутинов остаје у Олимпијакосу!
Како пише Еурохупс, Никола Милутинов ће и следеће сезоне играти за Олимпијакос!
Милутинов је у Олимпијакос стигао 2015. године, а прошлог лета је са њима потписао трогодишњи уговор са опцијом изласка из истог у случају одласка у НБА.

Од Сан Антонио Спарса, екипе која полаже права на српског центра, не очекује се да активира ту опцију и затражи Николину помоћ за наредну сезону најјаче лиге света.

Спарси на тако нешто имају право до истека рока 20. јула, али према сазнањима "Еурохупса" не планирају да повуку овакав потез, што значи да ће Милутинов и следеће године остати 'црвено-бео'. 

Никола је у претходних годину дана добио повећану улогу у екипи из Пиреја, а остаје да видимо да ли ће доћи до неких промена у његовој минутаж и улози код новог тренера Дејвида Блата.

Он ће остати у дресу Пирејаца иако има опцију да оде у НБА у редове Сан Антонио Спарса. Милутинов је потписао трогодишњи уговор прошле године који садржи НБА излазну клаузулу, као и већу плату него што је имао до тада.

Спарси имају права на њега, а рок да га доведу овога лета је 20. јул.

Ипак, Еурохупс каже да ће Милутинов сигурно остати у Олимпијакосу и да је објава те информације само питање времена.

Милутинов је у Олимпијакос стигао 2015. године када је напустио Партизан чији је дрес носио три године. Пре тога је стасао у Хемофарму.

И следеће сезоне ћемо га гледати у Евролиги...

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар