Milutinov ostaje u Olimpijakosu!

Ništa od NBA – Milutinov ostaje u Olimpijakosu! Srpski košarkaš Nikola Milutinov najverovatnije će ostati u svojoj trenutnoj ekipi Olimpijakosu i neće napraviti iskorak u NBA.

Košarka 17.07.2018 | 21:45
Milutinov ostaje u Olimpijakosu!
Kako piše Eurohups, Nikola Milutinov će i sledeće sezone igrati za Olimpijakos!
Milutinov je u Olimpijakos stigao 2015. godine, a prošlog leta je sa njima potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom izlaska iz istog u slučaju odlaska u NBA.

Od San Antonio Sparsa, ekipe koja polaže prava na srpskog centra, ne očekuje se da aktivira tu opciju i zatraži Nikolinu pomoć za narednu sezonu najjače lige sveta.

Sparsi na tako nešto imaju pravo do isteka roka 20. jula, ali prema saznanjima "Eurohupsa" ne planiraju da povuku ovakav potez, što znači da će Milutinov i sledeće godine ostati 'crveno-beo'. 

Nikola je u prethodnih godinu dana dobio povećanu ulogu u ekipi iz Pireja, a ostaje da vidimo da li će doći do nekih promena u njegovoj minutaž i ulozi kod novog trenera Dejvida Blata.

On će ostati u dresu Pirejaca iako ima opciju da ode u NBA u redove San Antonio Sparsa. Milutinov je potpisao trogodišnji ugovor prošle godine koji sadrži NBA izlaznu klauzulu, kao i veću platu nego što je imao do tada.

Sparsi imaju prava na njega, a rok da ga dovedu ovoga leta je 20. jul.

Ipak, Eurohups kaže da će Milutinov sigurno ostati u Olimpijakosu i da je objava te informacije samo pitanje vremena.

Milutinov je u Olimpijakos stigao 2015. godine kada je napustio Partizan čiji je dres nosio tri godine. Pre toga je stasao u Hemofarmu.

I sledeće sezone ćemo ga gledati u Evroligi...

Izvor: mozzartsport/B92

Foto: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar