Договорено: Грујић у Кардифу још годину дана!

Тако бар тврди острвска штампа.

Фудбал 17.07.2018 | 13:00
Договорено: Грујић у Кардифу још годину дана!
Марко Грујић ће у наредних годину дана носити дрес Кардифа као позајмљени фудбалер Ливерпула! Ову информацију пренели су готово сви острвски медији, уз додатак да је договор постигнут и да Јирген Клопсматра како ће млади српски везиста у Јужном Велсу имати најбоље услове за усавршавање.

Некадашњи члан Црвене звезде биће део Ливерпуловог тима на тунеји у Америци, а затим се прикључити екипи Нила Ворнока са којим је сарађивао претходних шест месеци. Током претподне полусезоне Марко Грујић је добио минуте у Чемпионшипу и помогао Кардифу да се домогне Премијер лиге.

Одиграо је 14 мечева и постигао један гол и очигледно је да ће наставити да скупља минуте у Велсу. Лиерпул је намервао да на још годину дана позајми српског репрезентативца како би га још више очеличио и помогао му да напредује. Као нова дестинација помињао се Фулам, као и неки клубови ван Енглеске, али је пресудила жеља Нила Ворнока.

Такође, ни Марко Грујић није имао ништа против нове селидбе у Велс. Посебно због чињенице да је у овом прелазном року Ливерпул довео Фабиња и Кеиту...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар