Dogovoreno: Grujić u Kardifu još godinu dana!

Tako bar tvrdi ostrvska štampa.

Fudbal 17.07.2018 | 13:00
Dogovoreno: Grujić u Kardifu još godinu dana!
Marko Grujić će u narednih godinu dana nositi dres Kardifa kao pozajmljeni fudbaler Liverpula! Ovu informaciju preneli su gotovo svi ostrvski mediji, uz dodatak da je dogovor postignut i da Jirgen Klopsmatra kako će mladi srpski vezista u Južnom Velsu imati najbolje uslove za usavršavanje.

Nekadašnji član Crvene zvezde biće deo Liverpulovog tima na tuneji u Americi, a zatim se priključiti ekipi Nila Vornoka sa kojim je sarađivao prethodnih šest meseci. Tokom pretpodne polusezone Marko Grujić je dobio minute u Čempionšipu i pomogao Kardifu da se domogne Premijer lige.

Odigrao je 14 mečeva i postigao jedan gol i očigledno je da će nastaviti da skuplja minute u Velsu. Lierpul je namervao da na još godinu dana pozajmi srpskog reprezentativca kako bi ga još više očeličio i pomogao mu da napreduje. Kao nova destinacija pominjao se Fulam, kao i neki klubovi van Engleske, ali je presudila želja Nila Vornoka.

Takođe, ni Marko Grujić nije imao ništa protiv nove selidbe u Vels. Posebno zbog činjenice da je u ovom prelaznom roku Liverpul doveo Fabinja i Keitu...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar