ЛШ: Шта Милојевић спрема за реванш?

Повратак Срнића, Дегенек у ватри! Хоћемо ли видети Бена у шпицу? Много дилема пред шефом стручног штаба Црвене звезде.

Фудбал 16.07.2018 | 23:20
ЛШ: Шта Милојевић спрема за реванш?
Навијачи ће рећи да је у питању само загревање уочи много битнијих европских мечева, али познавајући систем Владана Милојевића тешко да Звездин шеф стручног штаба реванш са Спартаксом гледати на тај начин. После ремија без голова у Риги српски шампион сутра увече игра први „бити или не бити“ меч у новој сезони.

Црвено-бели нису блистали на премијери, али су за Београд донели повољан резултат и нада да ће игра бити много боља када се посложе коцкице. Има још до првог судијског звиждука, али се већ сада може рећи да ће Владан Милојевић извршити неколико промена како би тим изгледао офанзивно потентније.

Звезда је у Риги била лишена помоћи једног од дискретних прошлосезонских јунака Славољуба Срнића. Брзоноги Шапчанин је због повреде пропустио гостовање у Риги, али ће се по својој прилици сада вратити у стартну поставу. Он је човек од поверења Владана Милојевића, неко ко је залагањем и учинком заслужио кредит. Уосталом, Срнић је демонстрирао да може да буде користан и када Црвена звезда напада противнички бункер. Очекује се да Спартакас игра на сличан начин као у првом мечу, или као Иртиш у Београду када је Срнић био један од најбољих и постигао други погодак.

Он би са Радоњићем требало да чини тандем крилних играча. Тражи се трећи офанзивац. Холанђанин Лоренцо Ебесилио готово ништа није показао у првом мечу. Међутим, могуће је да ће га Владан Милојевић кредитирати и дати му шансу да кроз дуел са Спартаксом ухвати ритам.

Посебно због чињенице да би Ел Фарду Бен могао да буде прекомандован у шпиц напада. Због поврде Стојиљковића, Звездин стратег је принуђен да имрповизује. Шансу је у Риги добио Павков, али је пропустио две прилике. Баш као и Ел Фарду Бен. Ипак, офанзивац са Коморских острва је део прошлогодишње екипе, уигран је са Радоњићем, Срнићем и тандемом везиста Јовичићем и Крстичићем. То би могао да буде одлучујући податак којим ће се руководити Владан Милојевић приликом састављања стартне поставе за сутрашњи меч.

Видећемо хоће ли минуте добити Дејан Мелег, односно хоће ли Владан Милојевић претумбати одбрану. Односно, хоће ли уместо Срђана Бабића шансу указати репрезентативцу Аустралије Милошу Дегенеку.Према гласинама са Маракане момак из Книна је у поређењу са осталим новајлијама у најбољем физичком стању, што би требало да скрати његов процес адаптације на Маракану.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар