Званично: Теодосић и наредне сезоне у Клиперсима!

Као што је најављено, Милош Теодосић играће у Лос Анђелес Клиперсима и наредне сезоне.  Више нема дилеме: Тео у Клиперсима и следеће сезоне - зарада 6. 300. 000 долара! Чека га друга сезона у НБА. . .

Кошарка 16.07.2018 | 22:45
Званично: Теодосић и наредне сезоне у Клиперсима!
Лосанђелеска франшиза је одлучила да задржи српског плејмејкера за гарантованих 6,3 милиона долара.

Клиперси су имали могућност да окончају сарадњу са Теодосићем до 15. јула и исплате га 2,1 милиона долара, али је одласком Деандреа Џордана остало довољно новца у селери кепу.

Теодсић је у прошлој, својој дебитантској НБА сезони, просечно бележио 9,5 поена уз 4,6 асистенција и 2,8 скокова по утакмици. 

Клиперси су с њим у тиму на 45 утакмица остварили 29 победа, док су без Србина имали свега 13 тријумфа у 37 мечева.

Било је најављено, а сада када је прошао рок можемо да констатујемо да ћемо Милоша Теодосића гледати и следеће сезоне у дресу Лос Анђелес Клиперса!

Клиперси су имали рок до 15. јула да одлуче да ли ће га задржати или не, а као што је већ најављено одлука је донесена и тренер Док Риверс је рекао да жели српског кошаркаша и наредне сезоне у свом тиму.

Пре тога се Милош изјаснио да жели да остане. 

Да су му Клиперси дали отказ дали би му и 2.100.000 долара компензације, али овако је свакако много лепша варијанта и Тео ће наредне сезоне инкасирати 6.300.000 долара за гарантован уговор у Клиперсима.

То значи да ће Тео играти своју другу сезону преко баре и то је права шанса да тек сада покаже шта зна јер је у првој имао период навикавања, али и проблема са повредама.

Надамо се да ће га овога пута то заобићи.

Фото: Ацтион имагес

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар