Zvanično: Teodosić i naredne sezone u Klipersima!

Kao što je najavljeno, Miloš Teodosić igraće u Los Anđeles Klipersima i naredne sezone.  Više nema dileme: Teo u Klipersima i sledeće sezone - zarada 6. 300. 000 dolara! Čeka ga druga sezona u NBA. . .

Košarka 16.07.2018 | 22:45
Zvanično: Teodosić i naredne sezone u Klipersima!
Losanđeleska franšiza je odlučila da zadrži srpskog plejmejkera za garantovanih 6,3 miliona dolara.

Klipersi su imali mogućnost da okončaju saradnju sa Teodosićem do 15. jula i isplate ga 2,1 miliona dolara, ali je odlaskom Deandrea Džordana ostalo dovoljno novca u seleri kepu.

Teodsić je u prošloj, svojoj debitantskoj NBA sezoni, prosečno beležio 9,5 poena uz 4,6 asistencija i 2,8 skokova po utakmici. 

Klipersi su s njim u timu na 45 utakmica ostvarili 29 pobeda, dok su bez Srbina imali svega 13 trijumfa u 37 mečeva.

Bilo je najavljeno, a sada kada je prošao rok možemo da konstatujemo da ćemo Miloša Teodosića gledati i sledeće sezone u dresu Los Anđeles Klipersa!

Klipersi su imali rok do 15. jula da odluče da li će ga zadržati ili ne, a kao što je već najavljeno odluka je donesena i trener Dok Rivers je rekao da želi srpskog košarkaša i naredne sezone u svom timu.

Pre toga se Miloš izjasnio da želi da ostane. 

Da su mu Klipersi dali otkaz dali bi mu i 2.100.000 dolara kompenzacije, ali ovako je svakako mnogo lepša varijanta i Teo će naredne sezone inkasirati 6.300.000 dolara za garantovan ugovor u Klipersima.

To znači da će Teo igrati svoju drugu sezonu preko bare i to je prava šansa da tek sada pokaže šta zna jer je u prvoj imao period navikavanja, ali i problema sa povredama.

Nadamo se da će ga ovoga puta to zaobići.

Foto: Action images

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar