Није само Олимпијакос: И Уникаха би Лесора!

Проблем је откупна цена од 250. 000 евра колико тражи Црвена звезда!

Кошарка 15.07.2018 | 22:15
Није само Олимпијакос: И Уникаха би Лесора!
Уникаха није завршила прављење екипе за следећу сезону и активно тражи физички снажног играча у рекету који би био комплементаран са Гјоргијем Шермандинијем. И једно од имена које се повезује са тимом из Малаге је Матијас Лесор.

Како пише Ла Опинион де Малага, Лесор је она скупља варијанта за Малагу, али и најбоља. Црвена звезда тражи 250.000 евра за овог играча, док Лесор тражи 600.000 евра бруто годишњу плату. Како пише овај шпански лист, Уникаха би могла да плати плату Лесору (доста се одбија на порез), али је проблем ова клаузула.

Тим из Малаге је већ довео Хаимеа Фернандеза и за њега платио откупну клаузулу, тако да би довођење Лесора био додатан удар на буџет.

Алтернативно решење за Малагу био би Лендри Ноко, Камерунац који има 24 године и висок је 208 центиметара. Наступао је прошле сезоне за Гранд Рапидс Драјв из Развојне лиге.

Чак овај андалужански лист истиче да су на тржишту имена попут Дејана Муслија и Алена Омића, али да би то били јако тешки потписи за Уникаху.

Како било, Лесор поред Олимпијакоса има још један заинтересовани клуб који стоји у реду. Подсетимо, Француз има још две године уговор са Звездом која је јуче довела Милана Томића на место првог тренера. Има доста понуда, само се чека неко ко ће платии откупну клаузулу Звезди, али и испунити новчане захтеве играчу.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар