Е, сад је стварно готово!

Откупна клаузула - 120. 000. 000 евра! Вилијам Карваљо и званично у Бетису!

Фудбал 15.07.2018 | 13:00
Е, сад је стварно готово!
Вилијам Карваљо је постао нови играч Бетиса као што смо и најављивали претходних дана, а потписао је до лета 2023. године! Бетис је то објавио на свом званичном сајту. Португалски везиста је ставио параф на петогодишњи уговор, а откупна клаузула је 120.000.000 евра!

Бивши фудбалер Спортинга је био приоритет Бетиса, а после дугих преговора Карваљо је на крају завршио у Анадлузији.

Бетис је за Карваља платио 16.000.000 евра плус 4.000.000 у бонусима, док ће Спортинг зарадити 25% од следеће Карваљове продаје.

Рекорд је већ раније био објавио да је Карваљи потписао уговор са Бетисом и да се само чека озваничење, а сада више нема дилеме. Бетис су пре њега појачали Антонио Бараган, Џоел Роблес, Серхио Каналес, Пау Лопез и Такаши Инуи.

Говорило се претходних месеци, па и година о томе како Карваља желе највећи клубови Европе - најчешће је повезиван са Манчестер Јунајтедом - али ето на крају је завршио у Бетису.

И то после онако добрих игара на Светском првенству.

Наводно је био близу преласка у Вест Хем прошлог августа, али је проблем са папирима стао на пут трансферу. Повезивао се овог лета са Интером и Евертоном, али је Бетис на крају тај који је добио Карваља.

Са којим је само настављено расипање Спортинга...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар