E, sad je stvarno gotovo!

Otkupna klauzula - 120. 000. 000 evra! Vilijam Karvaljo i zvanično u Betisu!

Fudbal 15.07.2018 | 13:00
E, sad je stvarno gotovo!
Vilijam Karvaljo je postao novi igrač Betisa kao što smo i najavljivali prethodnih dana, a potpisao je do leta 2023. godine! Betis je to objavio na svom zvaničnom sajtu. Portugalski vezista je stavio paraf na petogodišnji ugovor, a otkupna klauzula je 120.000.000 evra!

Bivši fudbaler Sportinga je bio prioritet Betisa, a posle dugih pregovora Karvaljo je na kraju završio u Anadluziji.

Betis je za Karvalja platio 16.000.000 evra plus 4.000.000 u bonusima, dok će Sporting zaraditi 25% od sledeće Karvaljove prodaje.

Rekord je već ranije bio objavio da je Karvalji potpisao ugovor sa Betisom i da se samo čeka ozvaničenje, a sada više nema dileme. Betis su pre njega pojačali Antonio Baragan, Džoel Robles, Serhio Kanales, Pau Lopez i Takaši Inui.

Govorilo se prethodnih meseci, pa i godina o tome kako Karvalja žele najveći klubovi Evrope - najčešće je povezivan sa Mančester Junajtedom - ali eto na kraju je završio u Betisu.

I to posle onako dobrih igara na Svetskom prvenstvu.

Navodno je bio blizu prelaska u Vest Hem prošlog avgusta, ali je problem sa papirima stao na put transferu. Povezivao se ovog leta sa Interom i Evertonom, ali je Betis na kraju taj koji je dobio Karvalja.

Sa kojim je samo nastavljeno rasipanje Sportinga...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar