Алисон иде на "Енфилд"?!

Рома има понуду Ливерпула за сјајног голмана, али могао би да се умеша Челси. . .

Фудбал 15.07.2018 | 13:45
Алисон иде на "Енфилд"?!
Киксеви Лориса Каријуса у финалу Лиге шампиона коштали су Ливерпул највреднијег трофеја у европском фудбалу.

Исте ноћи у Кијеву, било је кристално јасно да ће Јирген Клоп овог лета морати да ангажује врхунског голмана, ако мисли да са "редсима" оде корак даље у односу на минулу сезону.

Према писању римске "Републике", Ливерпул се устремио на Роминог чувара мреже, бразилског репрезентативца Алисона Бекера, за кога је послао нову понуду - 60 милиона евра плус 10 милиона у потенцијалним бонусима.

Реал Мадрид није "прошао" са понудом од 50 милиона евра и повукао се из трке, али би у њу могао да се укључи Челси, који је у суботу именовао Мауриција Сарија за свог новог менаџера.

Спортски директор Роме, Монћи, истовремено "спушта лопту" и прича као да продаје можда неће ни бити. Сами процените да ли је заиста тако, или Шпанац са покерашким изразом лица једноставно хоће да извуче максимум за свој клуб.

"На нама је да одлучимо да ли ћемо продати Алисона или не. Јасно ми је да су многи клубови у потрази за голманом и да је Алисон врло добар. У овом тренутку немам више шта да додам", изјавио је Монћи.

Он је додао да не постоји рок у коме ова ситуација треба да се разреши, али да ће "тајминг" евентуалног трансфера донекле диктирати и његове услове.

Ливерпул је овог лета ангажовао Набија Кеиту из Лајпцига, Фабиња из Монака и Џердана Шаћирија из Стоука, а отишао је само Емре Џан, у Јувентус.

У петак се појавила информација да се на мети енглеског великана налази и штопер Бешикташа Домагој Вида.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар