Alison ide na "Enfild"?!

Roma ima ponudu Liverpula za sjajnog golmana, ali mogao bi da se umeša Čelsi. . .

Fudbal 15.07.2018 | 13:45
Alison ide na "Enfild"?!
Kiksevi Lorisa Karijusa u finalu Lige šampiona koštali su Liverpul najvrednijeg trofeja u evropskom fudbalu.

Iste noći u Kijevu, bilo je kristalno jasno da će Jirgen Klop ovog leta morati da angažuje vrhunskog golmana, ako misli da sa "redsima" ode korak dalje u odnosu na minulu sezonu.

Prema pisanju rimske "Republike", Liverpul se ustremio na Rominog čuvara mreže, brazilskog reprezentativca Alisona Bekera, za koga je poslao novu ponudu - 60 miliona evra plus 10 miliona u potencijalnim bonusima.

Real Madrid nije "prošao" sa ponudom od 50 miliona evra i povukao se iz trke, ali bi u nju mogao da se uključi Čelsi, koji je u subotu imenovao Mauricija Sarija za svog novog menadžera.

Sportski direktor Rome, Monći, istovremeno "spušta loptu" i priča kao da prodaje možda neće ni biti. Sami procenite da li je zaista tako, ili Španac sa pokeraškim izrazom lica jednostavno hoće da izvuče maksimum za svoj klub.

"Na nama je da odlučimo da li ćemo prodati Alisona ili ne. Jasno mi je da su mnogi klubovi u potrazi za golmanom i da je Alison vrlo dobar. U ovom trenutku nemam više šta da dodam", izjavio je Monći.

On je dodao da ne postoji rok u kome ova situacija treba da se razreši, ali da će "tajming" eventualnog transfera donekle diktirati i njegove uslove.

Liverpul je ovog leta angažovao Nabija Keitu iz Lajpciga, Fabinja iz Monaka i Džerdana Šaćirija iz Stouka, a otišao je samo Emre Džan, u Juventus.

U petak se pojavila informacija da se na meti engleskog velikana nalazi i štoper Bešiktaša Domagoj Vida.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar