Ученици остали без смјештаја

Група од око 150 ученика која се прије два дана упутила у Шпанију на екскурзију, по доласку у шпански град Љорет де Мар, није могла да уђе у хотелски смештај који је био резервисан у оквиру аранжмана који је уплаћен у агенцији "Б2Р", кажу родитељи који су послали дјецу у то љетовалиште.

Србија 14.07.2018 | 07:31
Ученици остали без смјештаја
Ради се о ученицима Девете београдске гимназије и још неколико београдских гимназија. Прије два дана су кренула три аутобуса пуна дјеце.

Иако је требало да у хотелске собе буду смјештени још током преподнева, средњошколци су дан провели у холу хотела, док им је - према ријечима родитеља - затражено да својим новцем плате преноћиште. Једном броју ђака је понуђено да плате ноћење 60 евра. Према ријечима родитеља, дјеца су узнемирена.

У хотелу је током вечери била и шпанска полиција.

Родитељи кажу да је путовање првобитно требало да реализује агенција "Планета промет", за коју су утврдили да је пре неколико месеци изгубила лиценцу, али је потом организацију екскурзије преузела агенција Б2Р.

Ученици су кренули дан касније од планираног 11. јула, јер су им у међувремену промијенили хотел.

Нико из агенције се није јуче јављао на позиве родитеља.

(Н1)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Вуциц Је Зло За Србију

14.07.2018 06:27

Србија је дивљи запад.Ово само код њих има да се људима упропасцавају годисњи одмори а да им се господин председник за све и сваста који се трпа у све зиво не огласи сада ни један пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОРРО

14.07.2018 07:04

ЗНА ЛИ ВУЧИЋ ЗА ОВАЈ ДОГАЂАЈ...

Name

Вук

14.07.2018 06:28

Довољно је рећи, Србија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паламудер

14.07.2018 17:35

Па какве везе има које на власти. То је до туристицких агенција и хотела негдје настане проблем. Па и у страним дрзавама десавају се овакви проблеми па нико не пљује по властима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

14.07.2018 20:06

Па сматрам да бих сада просвета тј. дрзава требала да реагује док су дјеца тамо да им омогуце љетовање на које су се вјероватно дјеца веселили.Послије треба ријесити проблем ко је и како крив и од тих онда тразити одстету или несто слицно томе.

ОДГОВОРИТЕ