Učenici ostali bez smještaja

Grupa od oko 150 učenika koja se prije dva dana uputila u Španiju na ekskurziju, po dolasku u španski grad Ljoret de Mar, nije mogla da uđe u hotelski smeštaj koji je bio rezervisan u okviru aranžmana koji je uplaćen u agenciji "B2R", kažu roditelji koji su poslali djecu u to ljetovalište.

Srbija 14.07.2018 | 07:31
Učenici ostali bez smještaja
Radi se o učenicima Devete beogradske gimnazije i još nekoliko beogradskih gimnazija. Prije dva dana su krenula tri autobusa puna djece.

Iako je trebalo da u hotelske sobe budu smješteni još tokom prepodneva, srednjoškolci su dan proveli u holu hotela, dok im je - prema riječima roditelja - zatraženo da svojim novcem plate prenoćište. Jednom broju đaka je ponuđeno da plate noćenje 60 evra. Prema riječima roditelja, djeca su uznemirena.

U hotelu je tokom večeri bila i španska policija.

Roditelji kažu da je putovanje prvobitno trebalo da realizuje agencija "Planeta promet", za koju su utvrdili da je pre nekoliko meseci izgubila licencu, ali je potom organizaciju ekskurzije preuzela agencija B2R.

Učenici su krenuli dan kasnije od planiranog 11. jula, jer su im u međuvremenu promijenili hotel.

Niko iz agencije se nije juče javljao na pozive roditelja.

(N1)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Vucic Je Zlo Za Srbiju

14.07.2018 06:27

Srbija je divlji zapad.Ovo samo kod njih ima da se ljudima upropascavaju godisnji odmori a da im se gospodin predsednik za sve i svasta koji se trpa u sve zivo ne oglasi sada ni jedan put.

ODGOVORITE
Name

TORRO

14.07.2018 07:04

ZNA LI VUČIĆ ZA OVAJ DOGAĐAJ...

Name

Vuk

14.07.2018 06:28

Dovoljno je reći, Srbija!

ODGOVORITE
Name

Palamuder

14.07.2018 17:35

Pa kakve veze ima koje na vlasti. To je do turistickih agencija i hotela negdje nastane problem. Pa i u stranim drzavama desavaju se ovakvi problemi pa niko ne pljuje po vlastima

ODGOVORITE
Name

Kum

14.07.2018 20:06

Pa smatram da bih sada prosveta tj. drzava trebala da reaguje dok su djeca tamo da im omoguce ljetovanje na koje su se vjerovatno djeca veselili.Poslije treba rijesiti problem ko je i kako kriv i od tih onda traziti odstetu ili nesto slicno tome.

ODGOVORITE