Бејл: Треба ми вријеме да одлучим шта ћу даље...

"Можда останем, а можда и одем". . .

Фудбал 16.07.2018 | 09:00
Бејл: Треба ми вријеме да одлучим шта ћу даље...
Уочи повратка у Мадрид где треба да се придружи екипи и започне припреме за наредну сезону, Гарет Бејлорганизовао је дружење са навијачима у Кардифу. Том приликом он је дао одговоре на нека занимљива питање, али није конкретно одговорио одлази ли или остаје на Сантијаго Бернабеуу...

"Можда останем, а можда и одем... Треба да разговарам са мојим агентима. Потребно ми је још времена", поручио је Велшанин након што је Марка јуче објавила да га наредне недеље чека састанак са тренером Лопетегијем после ког ће много тога бити јасније. Уколико му буде обећана водеча улога у екипи после одласка Кристијана Роналда - останак је врло реална опција, у супротном...

Бејл је још једном поновио са каквим се проблемима сусретао током финала Лиге шампиона у Кијеву, у ком је био јунак тријумфа мадридског клуба.

"Био сам фрустриран јер нисам почео утакмицу. Али знао сам кад сам ушао да сам способан за велике ствари. Тако је и било".   

Чилења-гол сигурно спада у најлепше постигнуте у историји финала ЛШ...

"Било је сјајно, сјајан осећај... Чиста емоција ме је обузела. То је једна од оних ствари о којој не размишљаш, само реагујеш. Одувек сам желео да постигнем такав гол на неком великом мечу. А стадион у Кијеву био је право место за то. И тренутак је био прави".  

Новинари су Бејла питали кроз шалу колико је пута погледао своје ремек-дело, односно колико је пута вратио и погледао успорени снимак, али добили су неочекиван одговор. 

"Не много пута. Покушао сам да се искључим када сам отишао на одмор", закључио је велшки суперстар.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар