Bejl: Treba mi vrijeme da odlučim šta ću dalje...

"Možda ostanem, a možda i odem". . .

Fudbal 16.07.2018 | 09:00
Bejl: Treba mi vrijeme da odlučim šta ću dalje...
Uoči povratka u Madrid gde treba da se pridruži ekipi i započne pripreme za narednu sezonu, Garet Bejlorganizovao je druženje sa navijačima u Kardifu. Tom prilikom on je dao odgovore na neka zanimljiva pitanje, ali nije konkretno odgovorio odlazi li ili ostaje na Santijago Bernabeuu...

"Možda ostanem, a možda i odem... Treba da razgovaram sa mojim agentima. Potrebno mi je još vremena", poručio je Velšanin nakon što je Marka juče objavila da ga naredne nedelje čeka sastanak sa trenerom Lopetegijem posle kog će mnogo toga biti jasnije. Ukoliko mu bude obećana vodeča uloga u ekipi posle odlaska Kristijana Ronalda - ostanak je vrlo realna opcija, u suprotnom...

Bejl je još jednom ponovio sa kakvim se problemima susretao tokom finala Lige šampiona u Kijevu, u kom je bio junak trijumfa madridskog kluba.

"Bio sam frustriran jer nisam počeo utakmicu. Ali znao sam kad sam ušao da sam sposoban za velike stvari. Tako je i bilo".   

Čilenja-gol sigurno spada u najlepše postignute u istoriji finala LŠ...

"Bilo je sjajno, sjajan osećaj... Čista emocija me je obuzela. To je jedna od onih stvari o kojoj ne razmišljaš, samo reaguješ. Oduvek sam želeo da postignem takav gol na nekom velikom meču. A stadion u Kijevu bio je pravo mesto za to. I trenutak je bio pravi".  

Novinari su Bejla pitali kroz šalu koliko je puta pogledao svoje remek-delo, odnosno koliko je puta vratio i pogledao usporeni snimak, ali dobili su neočekivan odgovor. 

"Ne mnogo puta. Pokušao sam da se isključim kada sam otišao na odmor", zaključio je velški superstar.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar