Шешић: Злураде изјаве Шпирића

Посланик Српске демокатске странке у Народној скупштини Републике Српске Давор Шешић каже да су изјаве Николе Шпирића из СНСД вези смрти Давида Драгичевића и вишемјесечним окупљанима грађана Бања Луке више него злонамјерне и ослобођене било какве људскости и срама.

Република Српска 13.07.2018 | 16:00
Шешић: Злураде изјаве Шпирића
Шпирић је у програму РТРС-а рекао да је СзП једина опозиција која подржава бунт, протесте и насиље на улицама, оптужујући их да злоупотребљавају једну породичну трагедију каква је она породице Драгичевић.

У вези са окупљањима на Тргу Крајине мора се обезбиједити, рекао је он, да Бањалука функционише и живи уз пуно уважавање права породице Драгичевић да тражи шта се десило покојном Давиду. 

Реагујући на Шпирићеву изјаву речену у програму РТРС-а, Шешић каже да је Анкетни одбор закључио исто оно што је Тужилаштву требало три мјесеца да закључи а то је да је Давид Драгичевић убијен.

"Шпирић својим злурадим изјавама о некаквим „револуцијама у најави“ чини увреду оцу који је изгубио сина, свим члановима „Правде за Давида“ али и сваком нормалном и осјећајном човјеку у Републици Српској“ – закључио је Шешић, наводећи да су Шпирићеве изјаве тенденциозне.

Шешић наглашава да је једина политика Савеза независних социјалдемократа креирање унутрашњих и спољних непријатеља за потребе предизборних кампања и да Никола Шпирић опет показује да својој странци служи само за прљаву кампању и изношење неистина без чега би његова сврха у СНСД-у била беспредметна.

„И док бунца на „јавном сервису“ Републике Српске о одговорности СзП и СДС за мигрантску кризу; кажем бунца јер та прича заиста сулудо звучи, Шпирић неће да погледа редове испред страних конзулата и амбасада испред којих свакодневно стоји младост Републике Српске чекајући карту у једном правцу“ – рекао је Шешић.

"Никола Шпирић је последња особа која може да говори о НАТО интеграцијама с обзиром да је као предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ лично 2005. године потписао закон о одбрани БиХ а 2008. године потписао више докумената за интензивирање дијалога између БиХ и НАТО-а", казао је Шешић и додаје да је стварна истина о путу БиХ у НАТО управо у чињеници да на свим документима који се тичу НАТО-а стоје потписи Николе Шпирића и Небојше Радмановића.

БН 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Рођо- брт

13.07.2018 14:10

Овај млади човјек има храбрости да каже шта мисли, а већина младих овако мисли!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

13.07.2018 15:47

Ста спирке реце и зив оста!!! А једини његов сеф је био на сахрани покојног ДАВИДА!!! Којем јос "обицном" градјанину РС ово зло од цовијека оде, нека ми неко казе!!! Кривац за ово стање и нејединство Сепског народа крива је секта на цеку са мд... нека ме неко демантује да није тако... зло невидјено којег је америка и довела да унистава РС ,и њене институције ,а градјане да осиромаси и расели по бијелом свијету.

Name

децко

13.07.2018 14:43

Цак и да опозиција покусава да добије политицке поене на слуцају Давид Драгицевиц, то и даље не објасњава ко је затаскао тај злоцин, не објасњава Додикове милијарде, не објасњава Лукацеве пријетње, не објасњава пад Бобар банке, не објасњава стална задузења код ММФ-а, не објасњава странацко запосљавање, не објасњава засто један радник не смије да има слободну вољу вец је уцијењен отказом у слуцају да се његова стајалиста косе са директоровом странацком функцијом не објасњава како смо сви од борбе за слободу помоцу ове власти постали робови... Ста цемо с тим?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

13.07.2018 16:25

Спирке умислио да је Српска приватна њихова творевина а благо стецено лоповлуком пљацком народа њихоов капитал недодирљив е па Никола вратицете све и плус затвор а ти бирај Зеницу илиТуњице по зељи имас привилегију преливодо Дрварска а јеси нецовјек а и твој полтрон Стевандиц фуј фуј фуј ви сте зло српског народа.

Name

Ин

13.07.2018 16:27

Вецина народа мисли као овај млади цовјек.

ОДГОВОРИТЕ