Šešić: Zlurade izjave Špirića

Poslanik Srpske demokatske stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Davor Šešić kaže da su izjave Nikole Špirića iz SNSD vezi smrti Davida Dragičevića i višemjesečnim okupljanima građana Banja Luke više nego zlonamjerne i oslobođene bilo kakve ljudskosti i srama.

Republika Srpska 13.07.2018 | 16:00
Šešić: Zlurade izjave Špirića
Špirić je u programu RTRS-a rekao da je SzP jedina opozicija koja podržava bunt, proteste i nasilje na ulicama, optužujući ih da zloupotrebljavaju jednu porodičnu tragediju kakva je ona porodice Dragičević.

U vezi sa okupljanjima na Trgu Krajine mora se obezbijediti, rekao je on, da Banjaluka funkcioniše i živi uz puno uvažavanje prava porodice Dragičević da traži šta se desilo pokojnom Davidu. 

Reagujući na Špirićevu izjavu rečenu u programu RTRS-a, Šešić kaže da je Anketni odbor zaključio isto ono što je Tužilaštvu trebalo tri mjeseca da zaključi a to je da je David Dragičević ubijen.

"Špirić svojim zluradim izjavama o nekakvim „revolucijama u najavi“ čini uvredu ocu koji je izgubio sina, svim članovima „Pravde za Davida“ ali i svakom normalnom i osjećajnom čovjeku u Republici Srpskoj“ – zaključio je Šešić, navodeći da su Špirićeve izjave tendenciozne.

Šešić naglašava da je jedina politika Saveza nezavisnih socijaldemokrata kreiranje unutrašnjih i spoljnih neprijatelja za potrebe predizbornih kampanja i da Nikola Špirić opet pokazuje da svojoj stranci služi samo za prljavu kampanju i iznošenje neistina bez čega bi njegova svrha u SNSD-u bila bespredmetna.

„I dok bunca na „javnom servisu“ Republike Srpske o odgovornosti SzP i SDS za migrantsku krizu; kažem bunca jer ta priča zaista suludo zvuči, Špirić neće da pogleda redove ispred stranih konzulata i ambasada ispred kojih svakodnevno stoji mladost Republike Srpske čekajući kartu u jednom pravcu“ – rekao je Šešić.

"Nikola Špirić je poslednja osoba koja može da govori o NATO integracijama s obzirom da je kao predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH lično 2005. godine potpisao zakon o odbrani BiH a 2008. godine potpisao više dokumenata za intenziviranje dijaloga između BiH i NATO-a", kazao je Šešić i dodaje da je stvarna istina o putu BiH u NATO upravo u činjenici da na svim dokumentima koji se tiču NATO-a stoje potpisi Nikole Špirića i Nebojše Radmanovića.

BN 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Rođo- brt

13.07.2018 14:10

Ovaj mladi čovjek ima hrabrosti da kaže šta misli, a većina mladih ovako misli!

ODGOVORITE
Name

Gradiska

13.07.2018 15:47

Sta spirke rece i ziv osta!!! A jedini njegov sef je bio na sahrani pokojnog DAVIDA!!! Kojem jos "obicnom" gradjaninu RS ovo zlo od covijeka ode, neka mi neko kaze!!! Krivac za ovo stanje i nejedinstvo Sepskog naroda kriva je sekta na ceku sa md... neka me neko demantuje da nije tako... zlo nevidjeno kojeg je amerika i dovela da unistava RS ,i njene institucije ,a gradjane da osiromasi i raseli po bijelom svijetu.

Name

decko

13.07.2018 14:43

Cak i da opozicija pokusava da dobije politicke poene na slucaju David Dragicevic, to i dalje ne objasnjava ko je zataskao taj zlocin, ne objasnjava Dodikove milijarde, ne objasnjava Lukaceve prijetnje, ne objasnjava pad Bobar banke, ne objasnjava stalna zaduzenja kod MMF-a, ne objasnjava stranacko zaposljavanje, ne objasnjava zasto jedan radnik ne smije da ima slobodnu volju vec je ucijenjen otkazom u slucaju da se njegova stajalista kose sa direktorovom stranackom funkcijom ne objasnjava kako smo svi od borbe za slobodu pomocu ove vlasti postali robovi... Sta cemo s tim?

ODGOVORITE
Name

Buba

13.07.2018 16:25

Spirke umislio da je Srpska privatna njihova tvorevina a blago steceno lopovlukom pljackom naroda njihoov kapital nedodirljiv e pa Nikola vraticete sve i plus zatvor a ti biraj Zenicu iliTunjice po zelji imas privilegiju prelivodo Drvarska a jesi necovjek a i tvoj poltron Stevandic fuj fuj fuj vi ste zlo srpskog naroda.

Name

In

13.07.2018 16:27

Vecina naroda misli kao ovaj mladi covjek.

ODGOVORITE