Јача сарадња Тужилаштва и СИПЕ

У просторијама Државне агенције за истраге и заштиту (у даљем тексту: СИПА), данас је одржан састанак представника СИПЕ, на челу са директором Перицом Станићем, Тужилаштва БиХ, на челу са в. д. главним тужиоцем Тужилаштва БиХ Горданом Тадић и представника пројекта Подршка правосуђу у Босни и Херцеговини “Јачање тужилачких капацитета у систему кривичног правосуђа” Високог судског и тужилачког савјета БиХ, Биљане Миладиновић и Енеса Шехића.

Босна и Херцеговина 13.07.2018 | 11:50
Јача сарадња Тужилаштва и СИПЕ
Данашњи састанак је закључен потписивањем Протокола о успостављању Оперативног форума за сарадњу између Тужилаштва БиХ и СИПЕ. Циљ потписивања Протокола је унапређење оперативне сарадње између организационих јединица Тужилаштва БиХ и СИПЕ у свим сегментима кривичних истрага.

Ову сарадњу подржао је Високи судски и тужилачки савјет БиХ, у оквиру наведеног пројекта, који је финансијски подржан од влада Швајцарске и Норвешке.

(БН) 



Коментари / 3

Оставите коментар
Name

@&@

13.07.2018 10:06

Сипа ради коректно у оквиру својих надлезности, али да ли Тузиластво БиХ поступа како треба по извјестајима Сипе? Ваљда це то на састанку разјаснити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛБАТРОС

13.07.2018 10:08

Далиду Бурзиц именовати за Главног тузиоца БиХ, па да крене Тузиластво БиХ радити квалитетније!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд де

14.07.2018 02:42

Тузилаштво нека вади предмете из латица које су покушали амнестират а то је медјународно више милионски шверц цигарета преко граничног прелаза Стрмица према РХ.