Готово - Шаћири је Ливерпулов!

Прегледи вероватно до краја дана. . .

Фудбал 09.07.2018 | 13:45
Готово - Шаћири је Ливерпулов!
Шушкало се, шукало, а ево овог јутра имамо и потврду! Ливерпул Ехо јавља да су Редси активирали откупну клаузулу у уговору Џердана Шаћирија и да би колико до краја дана требало да буду обављени лекарски прегледи. 

Јирген Клоп тако је добио треће појачање овог лета, после Набија Кеите и Фабиња из Монака. Цена откупа је 13.750.000 фунти, што је око 15.500.000 евра. Подсетмо, Стоук је испао из лиге и одмах је било познато да најбољег играча неће моћи да задрже. Ливерпул је морао брзо да делује јер откупна клаузула важи само за меец јули. Стоук је имао још неколико понуда, али када се јавио Ливерпул Шаћири више није размишљао.  

Иза репрезентативца Швајцарске је сасвим солидна сезона. У дресу Потерса постигао је осам голова и поделио седам асистенција, а запажене партије пружао је и на Светском првенству у Русији. Клоп га јако добро познаје још из времена док је играо у Бајерну, па су ове добре партије само убрзале одлуку немачког стручњака. Ливерпул Ехо још наводи да ће Шаћири бити алтернатива Манеу и Салаху на боковима, те да се његов деби очекује већ на турнеји по Америци касније овог месеца.

Дакле, прегледи вероватно још данас, промоција док краја викенда или у понедељак...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар