Gotovo - Šaćiri je Liverpulov!

Pregledi verovatno do kraja dana. . .

Fudbal 09.07.2018 | 13:45
Gotovo - Šaćiri je Liverpulov!
Šuškalo se, šukalo, a evo ovog jutra imamo i potvrdu! Liverpul Eho javlja da su Redsi aktivirali otkupnu klauzulu u ugovoru Džerdana Šaćirija i da bi koliko do kraja dana trebalo da budu obavljeni lekarski pregledi. 

Jirgen Klop tako je dobio treće pojačanje ovog leta, posle Nabija Keite i Fabinja iz Monaka. Cena otkupa je 13.750.000 funti, što je oko 15.500.000 evra. Podsetmo, Stouk je ispao iz lige i odmah je bilo poznato da najboljeg igrača neće moći da zadrže. Liverpul je morao brzo da deluje jer otkupna klauzula važi samo za meec juli. Stouk je imao još nekoliko ponuda, ali kada se javio Liverpul Šaćiri više nije razmišljao.  

Iza reprezentativca Švajcarske je sasvim solidna sezona. U dresu Potersa postigao je osam golova i podelio sedam asistencija, a zapažene partije pružao je i na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Klop ga jako dobro poznaje još iz vremena dok je igrao u Bajernu, pa su ove dobre partije samo ubrzale odluku nemačkog stručnjaka. Liverpul Eho još navodi da će Šaćiri biti alternativa Maneu i Salahu na bokovima, te da se njegov debi očekuje već na turneji po Americi kasnije ovog meseca.

Dakle, pregledi verovatno još danas, promocija dok kraja vikenda ili u ponedeljak...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar