Рочести би могао у АЦБ лигу?!

Интересује се Гран Канарија.

Кошарка 14.07.2018 | 19:30
Рочести би могао у АЦБ лигу?!
Гран Канарија ће следеће сезоне играти у Евролиги што је историјски успех клуба. На тој позицији имају Николу Радичевића као опцију уколико му продуже уговор, али је једна од опција за долазак у клуб је, како чујемо, а како и преносе поједини шпански медији - Тејлор Рочести.

Американцу је истекао уговор са Црвеном звездом тако да је он сада слободан играч. Шансе да остане у Звезди су баш минималне, а Канарија је као евролигаш заинтересована. Уколико дође до овог посла,Рочести и следеће сезоне играо Евролигу.

Поменути Радичевић би могао да пређе у Уникаху у том случају јер се за њега интересује тренер Луис Казимиро који га веома поштује као играча.

Рочести би у Гран Канарију донео баш оно што је пружао у Црвеној звезди. Смиреност, поене, искуство, а ово последње ће баш бити важно за новајлију у Евролиги. Подсетимо, овај клуб се провлачио и као могућа дестинација за Алена Омића, али за сада ту нема конкретнијих потеза.

Сјајни плеј је и прошле сезоне истицао да му је главни мотив за долазак у Звезду то што црвено-бели играју Евролигу, тако да би то могло да буде и овога пута примамљиво по Рочестија.

Са друге стране Звезда ће овога лета тражити појачања на позицији плеја, а једино име које се за сада поменуло је Дерек Нидам. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар