Ročesti bi mogao u ACB ligu?!

Interesuje se Gran Kanarija.

Košarka 14.07.2018 | 19:30
Ročesti bi mogao u ACB ligu?!
Gran Kanarija će sledeće sezone igrati u Evroligi što je istorijski uspeh kluba. Na toj poziciji imaju Nikolu Radičevića kao opciju ukoliko mu produže ugovor, ali je jedna od opcija za dolazak u klub je, kako čujemo, a kako i prenose pojedini španski mediji - Tejlor Ročesti.

Amerikancu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom tako da je on sada slobodan igrač. Šanse da ostane u Zvezdi su baš minimalne, a Kanarija je kao evroligaš zainteresovana. Ukoliko dođe do ovog posla,Ročesti i sledeće sezone igrao Evroligu.

Pomenuti Radičević bi mogao da pređe u Unikahu u tom slučaju jer se za njega interesuje trener Luis Kazimiro koji ga veoma poštuje kao igrača.

Ročesti bi u Gran Kanariju doneo baš ono što je pružao u Crvenoj zvezdi. Smirenost, poene, iskustvo, a ovo poslednje će baš biti važno za novajliju u Evroligi. Podsetimo, ovaj klub se provlačio i kao moguća destinacija za Alena Omića, ali za sada tu nema konkretnijih poteza.

Sjajni plej je i prošle sezone isticao da mu je glavni motiv za dolazak u Zvezdu to što crveno-beli igraju Evroligu, tako da bi to moglo da bude i ovoga puta primamljivo po Ročestija.

Sa druge strane Zvezda će ovoga leta tražiti pojačanja na poziciji pleja, a jedino ime koje se za sada pomenulo je Derek Nidam. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar