Далић: Момци, нисте нормални!

Бићемо прваци света, ако Бог да! Златко Далић, селектор фудбалске репрезентације Хрватске, очекивано је био усхићен после историјског пласмана у финале Светског првенства.

Фудбал 12.07.2018 | 09:15
Далић: Момци, нисте нормални!
"Ма како није заслужено. Морам честитати нашим момцима и рећи им, па ви нисте нормални!", рекао је Далић за ХТВ после меча.

Хрваткса је у полуфиналу савладала Енглеску са 2:1 и тако се пласирала у велико финале, у којем ће играти са Француском.

"Ма нисам то ја направио него ови дечаци. То што су они данас одиграли, то је фантазија! Како су трчали, како су се борили, ма то је стварно за исотрија. Хвала свима, ту у Москви, у Хрватској, у Босни и Херцеговини, у целоме свету. Нека се сви веселе, ово је заслужила наша Хрватска", казао је селектор.

Финале између Хрватске и Француске на програму је у недељу од 17 часова.

"Не, ми нисмо рекли нашу задњу реч. Ми и даље ходамо, једну по једну, гурамо напред, нисмо стали. Рекли смо да остајемо у Москви кад смо дошли и сад ћемо бити светски прваци ако Бог да", поручио је Златко Далић.

Утакмица између Хрватске и Француске игра се на истом стадиону, Лужњики.

Извор: Б92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пр

12.07.2018 07:30

Какво је то првенсто у коме су Хрвати у финалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мађар

12.07.2018 07:42

Ови који нису у финалу су сви лошији од ових који јесу. Не разумијем се пуно али то је тако и сад и некад. (можда се промијени)

Name

неутралан

12.07.2018 08:50

Добри су били јер реално мало је ко боље играо од њих, следеци пут мозда Босна и Србија одиграју овако добро и напараве неки добар резултат, ово је знак да са пуно труда и ми имамо неких санси у фудбалу. Цеститке од срца комсијама.

Name

објективан

12.07.2018 09:19

Неволим хрвате као нацију и све што су чинили Српском роду кроз историју али кад је фудбал у питању ту им скидам капу. Нек све репрезентације и играчи који уграју за њих дају као што хрвати дају себе гледали би свемирско првенство у фудбалу. У спорту нек побједи бољи без обзира одакле долази.

ОДГОВОРИТЕ