Dalić: Momci, niste normalni!

Bićemo prvaci sveta, ako Bog da! Zlatko Dalić, selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, očekivano je bio ushićen posle istorijskog plasmana u finale Svetskog prvenstva.

Fudbal 12.07.2018 | 09:15
Dalić: Momci, niste normalni!
"Ma kako nije zasluženo. Moram čestitati našim momcima i reći im, pa vi niste normalni!", rekao je Dalić za HTV posle meča.

Hrvatksa je u polufinalu savladala Englesku sa 2:1 i tako se plasirala u veliko finale, u kojem će igrati sa Francuskom.

"Ma nisam to ja napravio nego ovi dečaci. To što su oni danas odigrali, to je fantazija! Kako su trčali, kako su se borili, ma to je stvarno za isotrija. Hvala svima, tu u Moskvi, u Hrvatskoj, u Bosni i Hercegovini, u celome svetu. Neka se svi vesele, ovo je zaslužila naša Hrvatska", kazao je selektor.

Finale između Hrvatske i Francuske na programu je u nedelju od 17 časova.

"Ne, mi nismo rekli našu zadnju reč. Mi i dalje hodamo, jednu po jednu, guramo napred, nismo stali. Rekli smo da ostajemo u Moskvi kad smo došli i sad ćemo biti svetski prvaci ako Bog da", poručio je Zlatko Dalić.

Utakmica između Hrvatske i Francuske igra se na istom stadionu, Lužnjiki.

Izvor: B92

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pr

12.07.2018 07:30

Kakvo je to prvensto u kome su Hrvati u finalu.

ODGOVORITE
Name

Mađar

12.07.2018 07:42

Ovi koji nisu u finalu su svi lošiji od ovih koji jesu. Ne razumijem se puno ali to je tako i sad i nekad. (možda se promijeni)

Name

neutralan

12.07.2018 08:50

Dobri su bili jer realno malo je ko bolje igrao od njih, sledeci put mozda Bosna i Srbija odigraju ovako dobro i naparave neki dobar rezultat, ovo je znak da sa puno truda i mi imamo nekih sansi u fudbalu. Cestitke od srca komsijama.

Name

objektivan

12.07.2018 09:19

Nevolim hrvate kao naciju i sve što su činili Srpskom rodu kroz istoriju ali kad je fudbal u pitanju tu im skidam kapu. Nek sve reprezentacije i igrači koji ugraju za njih daju kao što hrvati daju sebe gledali bi svemirsko prvenstvo u fudbalu. U sportu nek pobjedi bolji bez obzira odakle dolazi.

ODGOVORITE