Да ли га је Роналдо тражио?

Јуве жели још једну звезду Реала! Јувентус није завршио посао са Реал Мадридом довођењем Кристијана Роналда, жели још једну звезду "краљевског" клуба.  Јуве није завршио куповину у Мадриду! Италијански медији преносе да би после Кристијана Роналда још један играч Реала могао овог лета да се пресели у Торино.

Фудбал 12.07.2018 | 13:00
Да ли га је Роналдо тражио?
Како преносе италијански медији, "Стара дама" је заинтересована и за сјајног левог бека Марсела.

Бразилац је недавно напунио 30 година, а пошто са Реалом има уговор до јуна 2022, неће бити јефтин.

Нема сумње да велику улогу у овој причи игра управо Роналдо, који је одличан пријатељ са Марселом.

Јуве разматра универзалног левог спољнег у случају да прода Алекса Сандра, за кога су заинтересовани ПСЖ, Челси, Манчестер јунајтед и Сити.

Јувентус је у уторак договорио са Реалом куповину Роналда за 112 милиона евра (100 иде Реалу), што је највећи трансфер у историји италијанског фудбала.

Јувентус је обавио трансфер о коме ће се још дуго причати, пошто је у своје редове довео Кристијана Роналда.

Црно-бели из Торина задовољно трљају руке, али њихова "глад" није утољена иако су довелизванично најбољег играча света.

Италијански медији преносе да Јувентус није завршио куповину у Мадриду, јер су се осим Португалца намерачили на још једног играча Реала.

Реч је о Марселу!

Иако су свесни да Бразилац има уговор са шампионом Европе до 2022. године, не одустају од идеје, али и не жале пара да га упаре са Роналдом у Италији.

Јувентус још није званично послао понуду Реал Мадриду, јер за ангажовање Бразилца ипак морају да среде ствари у својим редовима.

Покушаће да га доведу само ако успеју да продају Алекса Сандра, који се налази на мети неколико великих клубова попут Пари сен Жермена, Манчестер јунајтеда, Челсија, Манчестер ситија...

Управо би Роналдо требало да буде "кључни човек" у том трансферу, јер је са Бразилцем у сјајним односима.

Оно што Јувеу иде на руку је чињеница да је Марсело изразио жељу да напусти Реал и промени средину, након што је у Мадриду последњих 11 година.

Он је на Сантјаго Бернабеу стигао 2007. године из Флуминенсеа, уписао је 320 наступа и са Реалом је освојио 20 трофеја, укључујући и четири пехара Лиге шампиона, као и исти број титула првака Шпаније.
 
Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар